Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Starbucks így támogatja a magyar egészségügyi dolgozókat

2020. március 26. - Antalfy Krisztina

A világhírű kávézólánc is szolidáris a magyar egészségügyi dolgozókkal, akik a koronavírus elleni harc frontvonalában állnak helyt. A Starbucks ezért március 20. óta érintkezésmentes kávé-házhozszállítással támogatja a hazai intézményeket.

photo-1511694225035-651100d205b0.jpg

A Starbucks kiemelt figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, amely többletterhet ró a magyar egészségügyi dolgozókra. A kávézólánc ezért döntött úgy, hogy saját eszközeivel támogatja az érintetteket.

A vállalat saját munkavállalói március 20. óta folyamatos kávé-házhozszállítást biztosítanak több hazai intézmény számára is. Az igények felmérése alapján szemes, illetve őrölt kávét juttattak el budapesti, debreceni, szegedi és pécsi egészségügyi központokba, többek között a Heim Pál Gyermekkórházba, a Szent János Kórházba, a debreceni Kenézy Gyula Kórházba, a Szegedi Kettes Kórházba, a Pécsi Megyei Kórházba, a SOTE sürgősségi részlegére, és a Péterfy Sándor Utcai Kórházba is. A támogatást saját futárokkal, érintkezésmentesen szállítják ki az egészségügyi dolgozóknak.

sbx_korhaz_tamogatas.jpg

„Minden tisztelet megilleti a magyar egészségügyi dolgozókat, akik közösségünk érdekében mindent megtesznek a járvány leküzdéséért – mondta el Kerek Fanni, a Starbucks hazai brand managere. – A Starbucks törekszik arra, hogy aktív résztvevője legyen a helyi közösségi életnek, ezért tartjuk fontosnak, hogy ebben a nehéz helyzetben kávénkkal támogassuk azokat, akiknek talán az egyik legnagyobb szüksége van a kitartásra.”

További információ: 
Starbucks Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1115559776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása