Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld nyáron a FEHÉR BLÚZT!

2020. augusztus 12. - Antalfy Krisztina

A divat nagy előnye, hogy gyakran megismétli önmagát. így az újra felbukkanó divatirányzatok közül könnyedén találhatunk legalább egy, a szívünkhöz közel álló darabot, amely bárhol és bármikor előrántható a gardrób mélyéről, és még a leghétköznapibb összeállítást is nőiessé varázsolja. Ilyen számomra a fehér blúz, melyet mindig nagyszerű érzés felvenni, legyen szó bármilyen alkalomról, vagy helyzetről.  

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_1.jpg

Tovább

A JAGUAR 2021-ben ünnepli az E-type 60. születésnapját

A Jaguar Classic hat, egymáshoz illő E-type-párossal ünnepli az emblematikus sportautó 60. születésnapját 2021-ben: már készül az E-type 60 kollekció! A E-type 60 Edition-párosokat alkotó járművek mindegyike a két legrégebbi és leghíresebb Jaguar E-type, a „9600 HP” és a „77 RW” előtt tiszteleg. Ennek a két változatnak meghatározó szerep jutott a modell 1961 márciusában, Genfben tartott bemutatóján.

j_classic_etype_60_120820_1961_geneva_9600hp_williamlyons_03_copyrightjdht.jpg

Tovább

Romano Drom & Müller Péter Sziámi AndFriends közös turné

10 állomásos közös turnéra indul a Müller Péter Sziámi AndFriends és a Romano Drom. Az előbbi underground hagyományőrző zenekar koncertjein az elmúlt 40 év terméséből a legjobb URH-Kontroll-Sziámi dalokon túl a legújabbakat is előadja. A Kovács Antal vezette Romano Drom az egyik legismertebb kelet-közép-európai cigányzenekar, alapítása óta a világzenei szcéna állandó szereplője. Fellépéseik minden alkalommal jó kedvre és táncra sarkallják a közönséget.
sziamiromano.jpeg

Tovább

Piknikbarát finomságok hazai termelőktől

Most érdemes meglesni a FaluFood kínálatát

Ki ne akarna egy puha, kockás pokrócon, nyári napsütésben, a természet lágy ölén lehűtött, finom bort kortyolgatni, barátok és finom falatok társaságában? Szerintem a piknikezés az egyik legjobb kikapcsolódás, s mindemellett a legköltséghatékonyabb szórakozás. Nem kell hozzá túl sok minden, mégis valódi nyári élménnyé varázsolja a pillanatot.
beige_elegant_collage_sale_instagram_post_3.jpg

Tovább

A Lexus ismét a Velencei Filmfesztivál sztárjainak szállítója

A Lexus lesz a 77. Velencei Filmfesztivál, a La Biennale hivatalos mobilitási partnere

Az ’egyszerű környezetbarát luxusautómárkából’ az elmúlt években a magát a film, a divat, a művészet a dizájn és a gasztronómia világában is a legmagasabb szinteken képviselve valódi életmódmárkává váló Lexus immár negyedik éve szerepel a Velencei Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként. Az eseményen 36 Lexus szállítja majd világ legismertebb és elismertebb színészeit, rendezőit és más hírességeit, ám a márka nemcsak emiatt kerül majd reflektorfénybe, hanem a modelljei által képviselt innovatív technológiák és kifinomult stílus és elegancia miatt is: a Lexus ugyanis ezt az alkalmat ragadja meg az új UX 300e akkumulátoros elektromos kompakt crossover és az LC Convertible luxuskabrió olaszországi bemutatójának megrendezésére.
lexus_velencei_filmfesztival_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása