Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami téged is boldoggá tehet

2020. augusztus 14. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokból

Az elmúlt hónapok történései alaposan átalakították a mindennapjainkat, sokak élete pedig gyökeres fordulatot vett. S bár kivétel nélkül mindenkit érintett így vagy úgy a vírus hozta szokatlan helyzet, szép lassan kezdtünk hozzá szokni az új körülményekhez. Otthonról dolgoztunk, online tanultunk a kicsikkel, és átszervezve, de a nyári vakációt is megpróbáltuk maximálisan kihasználni. Na mi a helyzet akkor, ha egész nyáron a városi lakásunkban kell maradnunk?
boldogsag_23.jpg

Az én lelkemet mindig megnyugtatja a vízpart látványa, s ha már a tengernek idén nyáron nem volt szerencséje hozzám, azért megpróbáltam minden hétvégét kihasználni, hogy elszökjek kicsit a városból. A forró nyári napokon kevés is elég volt számomra, hogy jól érezzem magam a bőrömben: kék ég, ragyogó napsütés, Balaton-part, finom ételek, lédús gyümölcsök, baráti beszélgetések, hétvégi grillpartik és a kihagyhatatlan reggeli kávék édes íze a számban.

A nyugodt hétvégék, a vidéken töltött napok újra helyrebillentették az életkedvem…

photo-1518802275072-29e005210686.jpg

Mert bármi is jöjjön még idén nyáron, elhatároztam, hogy ki fogom hozni a legjobbat  a dolgokból. Továbbra sem hagyom, hogy maga alá gyűrjenek a negatív gondolatok, az ijesztő hírek, nem leszek az a nő, aki bezárkózik a négy fal közé, aki kizárja a külvilágot és egész nap csak bámulja az ablakon át az üres utcát. Mert igen is ostobaság lenne csupán vágyakozással tölteni az időt. Fontos minden lehetőséget kiélvezni, még akkor is, ha az aprócskának és jelentéktelennek tűnik először.

A nagy őszi hajráig van még pár hetünk, addig még bőven várnak ránk nagy utazások, kis meglepetések és pozitív időszakok!

A fenti kis gondolatmenet után jöjjenek az eheti boldogság-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva, te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

  Hétfő

fall_is_my_favorite_season_85.jpg  Kedd

fall_is_my_favorite_season_86.jpg

  Szerda
fall_is_my_favorite_season_87.jpg

  Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_88.jpg

  Péntek

fall_is_my_favorite_season_89.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9516139554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása