Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

DS 7 CROSSBACK LOUVRE: igazi művészeti élmény

2020. szeptember 08. - Antalfy Krisztina

Az egykori királyi rezidencia, a Louvre-palota immár nyolc évszázada része a francia történelemnek. A Louvre – amely egyetemes művészeti múzemumként 1793-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt –, mintegy kilenc évezredet és öt kontinenst felölelő, a világ legszebbjei közé tartozó gyűjteményt mutat be. A páratlan gyűjtemény nyolc részlegen elosztva, több mint 35 000 általánosan csodált alkotásból áll, mint például a Monna Lisa, a Szamothrakéi Niké Szárnyas győzelem vagy a Milói Vénusz.

ds_7_cb_louvre_003.jpg

A művészek számára létrehozott élettel teli, inspiráló légkört teremtő helyként számon tartottLouvre múzeum ma is szívesen ad otthont a kortárs művészetnek. Ezt jelképezi az Ieoh Ming Pei által tervezett üvegpriamis, amely 2019-ben ünnepelte 30. évfordulóját. A Louvre, az általa megosztott és életre keltett egyedülálló örökség örzője, a világ leglátogatottabb múzeuma.

photo-1566127444977-e09782d3f691_1.jpg

A DS Automobiles 2015-ös megalakulása óta állpartneri kapcsolatban a Louvre múzeummal. Az örökség és a modernség közötti szövetségen alapuló együttműködés a jövő építése érdekében jött létre. A kiválóságon, a szakértelmen és az innováción alapuló jövőkép kialakításának célja, hogy világszerte népszerűsítse Franciaországot és Párizst.

LOUVRE – egy fenséges név, melyet csak a DS 7 CROSSBACK hivatott viselni

A múzeum jellegzetes stílusjegyeit mestereink a motorháztetőn, a csomagtartóajtón és az első ajtókon elhelyezett, finom kidolgozású speciális „Louvre” emblémával ültették át a DS 7 CROSSBACK LOUVREmodellbe. A tetőcsomagtartó sínekhez és a hátsó lámpák díszítőelemeihez hasonlóan, a DS WINGShűtőrácsot,az alsó ablakszegélyeket ésaz ablakvezető síneket is egy fényes fekete díszítés emeli ki a környezetükből.

ds_7_cb_louvre_001.jpg

A legapróbb részletekig egyedien kidolgozott DS 7 CROSSBACK LOUVREfekete visszapillantó tükör burkolataira lézergravírozással felvitt piramis motívum még egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz a modellnek.A kifinomult külső megjelenés legújabb elemeként a DS 7 CROSSBACK LOUVREmodellen elsőként alkalmazzuk az újfajta kivitelű, 20 colos ALEXANDRIA keráktárcsákat.

A belső térben,a szellőzőkön és a műszerfalon 3D nyomtatásban, a középső rakodórekesz fedélének nappabőr borításán pedig dombornyomással – finom utalásként – jelenik meg az Ieoh Ming Pei által tervezett üvegpiramis motívuma.

ds_7_cb_louvre_004.jpg

A DS Automobiles nyújtotta utazásiélmény igazi művészetté válik, amely különleges kényelemmel párosulegy finom eleganciával kialakított ékszerdobozban. A francia szakértelmetmegtestesítő modellaz új technikákat, mint a 3D nyomtatás vagy a lézergravírozás olyannemes anyagokkal társítja, mint az óraszíj mintázatú, bazaltfekete nappabőr.A Louvre múzeummal való hosszútávú és szoros együttműködés eredményeként jött létre a kultúra és az utazás művészetének sikeres ötvözése.

„Egy nap a Louvre-ban”, magával ragagó, exkluzív művészeti élmény

A művészet és a kultúraszeretete az autóban exkluzív, új formában jelenik meg. A DS7CROSSBACKLOUVREutasai a világ legszebb múzeumának legemblematikus alkotásait csodálhatják meg.

A nagyobb élmény érdekében a DS 7 CROSSBACK LOUVREa nagyfelbontású, 12 colos, nagyméretű középső képernyőn jeleníti meg ezeket az alkotásokat. Már az indulásnál, maguk az alkotások is inspirációs forássá válnak egy körülbelül négyperces podcast meghallhagtásával, amely minden titkukat feltárja (francia, angol, német, spanyol és olasz nyelven érhető el).

ds_7_cb_louvre_008.jpg

A Louvre múzeum és a DS Automobiles munkatársai 182 alkotást választottak ki, hogy a teljes gyűjteményt és az összes részleget bemutassák. Az alkotásokat hetente lehet megtekinteni, vagy egy keresőmotoron keresztül felfedezni, ezzel is tovább emelve a DS 7 CROSSBACKLOUVRE belső terének hangulatát. A kifinomultságot szolgáló újdonságkéntarra is lehetőség van, hogy utazás közben a középső képernyőn megjelenő alkotásban – festményben vagy szoborban –gyönyörködhessünk.

Többek között a Szamothrakéi Niké Szárnyas győzelem, a Leonardo da Vinci által festett Monna Lisa portré, Veronese: A kánai mennyegző, Jacques-Louis David: I. Napóleon koronázása, Théodore Géricault: A Medúza tutaja, Eugène Delacroix: A Szabadság vezeti a népetvagy az egyiptomi Ülő írnok szobra szerepel a felkínált alkotások között.

ds_7_cb_louvre_006.jpg

További exkluzív kedvezményként,minden DS 7 CROSSBACK LOUVREvásárló kap egy „Louvre barátai” kártyát, amely a Louvre múzeum mellett az Eugène-Delacroix nemzeti múzeum állandó és időszaki kiállításaira is korlátlan belépést biztosít:elsőbbségi belépés a Louvre múzeumba a Richelieu folyosón keresztül, ingyenes belépés egy kísérő személy számára, ingyenes belépés a Louvre-Lens Múzeum Galerie du Temps kiállítási csarnokába, valamint aLouvre Abu Dhabi múzeumba éstöbb mint száz múzeumban igénybe vehetőmás kedvező ajánlatokat is kínál, egy évre.

Hálózatról tölthető kétféle hibrid motor, benzines vagy dízelüzemű változatok

Az utazás művészetének jegyében a DS 7 CROSSBACK LOUVREmodellhez hálózatról tölthető kétféle hibrid motort kínálunk: egy 300 lóerős (négykerék-meghajtású) és egy 225 lóerős (kétkerék-meghajtású) változatot, melyeknek a kilométerenkénti CO2-kibocsátása 36 és 38 gramm között mozog, a kombinált ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztásuk pedig 1,7 liter/100 km alatt van. Tisztán elektromos és kibocsátás-mentes üzemmódban, a WLTP norma szerint mérve, a hatótávolságakár az 58 kilométert is elérheti.A 300 lóerős motorral szerelt változat 5,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára, és álló helyzetből indulva 25,9 másodperc alatt tesz meg1000 métert. 180 és 225 lóerős benzinmotorok és 180 lóerős dízelmotorok is megtalálhatók a kínálatban.

ds_7_cb_louvre_005.jpg

A francia autóipari szakértelem legjavát képviseli aFEKETEART BASALTE nappabőr kárpitozású DS OPERAutastéri inspiráció. ADS 7 CROSSBACK LOUVREa fejlett technológiát képviselő berendezéseket a kifinomultsággal párosítja, mint például – a szériafelszereltségként kínált – DS CONNECTED PILOT, 2. szintű önvezető rendszer, a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, kamera által vezérelt felfüggesztés, a DS ACTIVE LED VISION, aktív világítási rendszer, valamint számos vezetést segítőrendszer, beleértve a kibővített táblaolvasó rendszert, az aktív holttér-figyelő rendszert, a kamerával működő fáradtságérzékelő rendszert,vagy a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető aktív biztonsági rendszert, valamint a szellőző- és masszázs funkcióval rendelkező, fűthető első üléseket és afűthető szélvédőt.

ds_7_cb_louvre_002.jpg

A DS 7 CROSSBACK LOUVREnégyféle színben rendelhető: indigókék, Crystal Pearl, Perla Nera fekete ésPlatinaszürke. A DS 7 CROSSBACK LOUVRElimitált széria a különböző régiók tizennyolc országában kerül forgalomba. Néhány darab Magyarországon is elérhető lesz az idei év végén.

Franciaországban az árak, a motortól függően 54 000 és 67 300 euró között mozgnak.

További információ:
DS Hungary

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6816194294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása