Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Különleges helyszínnel bővült a hazai elektromos töltőhálózat

2024. augusztus 16. - Antalfy Krisztina

A MOONCITY Budaörs, az innovatív elektromobilitás tudásközpontjaként 2023 vége óta fogad látogatókat, a mai naptól pedig a bemutatóterem új funkcióval bővül. A Budaörs frekventált, jól megközelíthető részén elhelyezkedő épület előtti töltőberendezések az MVM Mobiliti üzemeltetésében nyilvános töltőpontként kerültek beüzemelésre.mooncity2.jpg

A 4 töltőállomáson összesen 7 csatlakozófej érhető el: 2 db Alpitronic Hypercharger töltőoszlop (40 kW DC és 75 kW DC), 1 db MOON Power Charger DC töltőberendezés (90 kW DC_CCS, 50 kW_CHAdeMO DC és 22 kW AC), amelyek mellett egy két csatlakozófejes 22 kW-os AC készülék is rendelkezésre áll, így nemcsak kimondottan elektromos, hanem a plug-in modellek töltését is biztosítani tudjuk.mooncity3.jpgA töltőállomás egyedülálló különlegessége, hogy munkanapokon 8 és 17 óra között az autótöltés időtartama alatt a MOONCITY Budaörs exkluzív bemutatóterem infrastruktúrája és szolgáltatásai is igénybe vehetők: vagyis lehetőség van a helyszínen beltéren kényelmesen várakozni, a mosdókat használni, sőt akár dolgozni, találkozókat, megbeszéléseket időzíteni az autótöltés idejére. A rendelkezésre álló automatákból Nespresso kávék, üdítők vagy egyéb snackek is a vendégek kényelmét szolgálják.mooncity4.jpgMindemellett természetesen arra is van lehetőség, hogy az autótöltés közben a helyszínen az érdeklődők szakértő kollégáinktól átfogó képet kapjanak a különböző elektromos autó töltési megoldásokról, a töltési infrastruktúra-, az energiamenedzsment rendszerek és a fenntartható mobilitás aktualitásairól, vagy csak egyszerűen megismerjék a Volkswagen konszern helyszínen bemutatott lenyűgöző elektromos- és PHEV modelljeit.

Driven by energy, powered by MOON

Ha tetszett a poszt, itt is megtalálsz:
Facebook: VoilaMode
Instagram: @antalfykrisztina
Tik-Tok: @krisztinaantalfy
360_f_159911443_nyhydzktchhojef4zbgcrq4ib1wsu3zx.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4018472029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása