Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Imádni fogod Hugh Jackman kávéreklámját

2020. szeptember 22. - Antalfy Krisztina

Egészen fiatal korom óta imádom a kávét. Egyrészt az íze miatt, másrészt, mert maga a kávé elkészítése és elfogyasztása valahogy összekapcsolódott nálam a pihenés, a kikapcsolódás fogalmával. A kávé engem felébreszt, elindít, éppen ezért elég morcos és elviselhetetlen vagyok, amíg fel nem hörpintem az első reggeli capuccinomat, pont mint Hugh Jackman, aki ezúttal egy fergeteges kávé reklámban kapott főszerepet.
maxresdefault_14.jpg

Tudtad egyébként, hogy Hugh Jackmané 2011 óta a Laughing Man Coffee nevezetű kávémárka, amihez most ő maga készített egy mókás reklámot? Az 51 éves sztár egy morgós, undok színészt alakít benne, aki ébredés után csak puffog, morog és mindenre pofákat vág – egészen addig, amíg meg nem issza sajátmárkás kávéját, amitől egycsapásra cuki, mosolygós és csupaszív emberré válik. A poén viszont itt jön, ugyanis a teljes reklámot Ryan Reynolds flegma narrációja kíséri végig. Szerintem érdemes végignézned! 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6116205474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása