Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

2020 Őszi Divattrendek

2020. szeptember 23. - Antalfy Krisztina

Mindaz, amiből érdemes válogatni

Bármennyire is szeretjük a nyarat, sajnos pár hét és szép lassan mindannyiunknál előkerülnek az őszi darabok, ezért nem árt ha már most kicsit felfrissítjük gardróbunkat az őszi trendeknek megfelelően. Valószínűleg nem fog mindegyik divatirányzat tetszeni, de ugye nem is az a fontos, hanem hogy ősszel is tudj kedved szerint válogatni az idei uralkodó divattrendek közül.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_6.jpg

Bár a divat és a szépség sokak szerint másodlagos, mégis remek befektetés, így nem elhanyagolható szempont. Az öltözködésben ugyanis nincsenek "alkalmak". Mindig jólöltözöttnek kell lennünk: legyen szó munkáról, otthoni feladatainkról, vagy szórakozásról. Az az nézet, hogy "felöltözni" csak akkor kell, ha látnak minket - vagyis kizárólag mások kedvéért - téves. A ruha ugyanis hatással van viselőjére, így a céljának megfelelő csinos öltözet önbizalmaz ad.   

 Mert bizony minden nap fel kell öltözzünk!

Ezért már előző este gondolnunk kell rá miben is kezdjük a napot, főleg mivel az öltözködési hibák leggyakrabban a kora reggel, kapkodva összeszedett, egymáshoz nem illő ruhadarabokból származnak, ami aztán elronthatja az egész napunkat. Az előre kikészített, jól átgondolt összeállítás kitalálása nem kárba veszett idő, sőt, az ésszerű öltözködéssel időt takarítunk meg magunknak.

4_polyvore_fall_outfits_limbria_fblogger_fashion_ukrainian_blogger_style.jpg

 Öltsd magadra a szezon hangulatait, a legtrendibb formában!

#1 Öltözz kékbe!

fotojet_350.jpg

kép1/2/3

#2 Válassz valami kockásat!

fotojet_1_46.jpg

kép1/2/3

#3 Legyen legalább egy rövid blézered 

fotojet_349.jpg

kép1/2/3

#4 Nincs ősz poncsó nélkül

Idén ősszel továbbra is hódítanak majd a divatos poncsók, melyek tökéletesek a hűvösebb őszi reggeleken, amikor a vastag télikabát még túl sok, de azért mégis elviselünk magunkon valami igazán meleg holmit. Ráadásul a poncsó teltebb hölgyeknek is remekül áll, hisz azt is eltakarja, amit nem akarunk megmutatni.

fotojet_351.jpg

kép1/2/3

#5  Kell egy dögös műbőr/velúr dzseki

A klasszikus feketétől, a pasztell árnyalatokon keresztül, a letisztult fazontól, a szegecsesig, számtalan stílusban megtalálható már ez a remek kis darab, így nem lesz nehéz dolgod rálelni a stílusodhoz leginkább passzoló darabra.

fotojet_352.jpg

kép1/2/3

#6 Ha már belebújnál egy finom, puha pulóverbe...

Szerintem nincs olyan pulóver, amit ne lehetne valamilyen alapdarabbal kombinálni. Hűvösebb reggeleken a legjobb választás a szvetter, a kötött kardigán, vagy a puha pulóver, ami idén ősszel, a jól megválasztott kombinációval sokkal sikkesebb, mint gondolnád!

fotojet_353.jpgkép1/2/3

#7 Az a bizonyos fehér csizma

A cipők elmaradhatatlan részét képezik az öltözékünknek. Éppen ezért, idén ősszel nem csupán kötött pulóvereket, vastag kardigánokat és puha sálakat érdemes beszerezni, de ha valódi divatimádók vagyunk, akkor nem árt, ha cipőkollekciónkat is felfrissítjük egy kicsit. 

fotojet_354.jpgkép1/2/3

#8 Eljött a kosztümök időszaka

fotojet_356.jpg

kép1/2/3

#9 Sapkák / kalapok

Ősszel sajnos gyakran hajadonfővel járunk, pedig mindig adódhat olyan alkalom, amikor szükségünk lehet egy stílusos kalapra, sapkára. A hideg időben a jólöltözöttség mellett, az egészségi szempontok miatt is fontos, hogy viseljük sapkát vagy kalapot. 

Esőben, hideg szélben fedetlen fővel járni nagy könnyelműség. Ma már számtalan stílus közül választhatunk: sportos, klasszikus kalapok, kötött svájcisapkák, romantikus, nagy szélű "zsirardi" kalapok, szőrmesapkák, kucsmák, sálak, vagy gyönyörű kendők.

fotojet_357.jpg

kép1/2/3

#10 Jöhetnek a láncok

Öltözékünk tökéletes harmóniáját biztosítják a jól megválasztott kiegészítők. Ezeknek minden esetben kapcsolódniuk kell ruházatunkhoz stílusban, színben és formában egyaránt. A jól megválasztott kiegészítőkkel harmóniát sugárzunk. És ha összeszedettnek tűnünk a külvilág felé, megnő az önbizalmunk, ez pedig sikeresebbé tehet minket is.

fotojet_355.jpg

kép1/2/3

Remélem, tudtam segíteni pár ötlettel, amiből aztán kedvedre inspirálódhatsz a mindennapokban!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2816211284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása