Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. szeptember 26. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokból

Minden gyönyörű, napsütéses nap ajándék a testünknek és a lelkünknek. Ám a mai borongós, esős reggel után bennem is tudatosult, hogy bizony pillanatokon belül beköszöntenek a valódi őszies hónapok, ködös, borongós idővel és az ezzel járó szürkeséggel, kedvetlenséggel. Csüggedni azonban egy pillanatig sem szabad, hiszen ha minden napra találunk valami apró örömöt, az nem csupán szervezetünk stressz-hormon szintjét csökkenti majd, de a borongós időben is szebbnek látjuk majd a dolgokat.
boldogsag_27.jpg

Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy az ősz a színek évszaka. A táj talán ilyenkor a legszebb, a fák és a lehulló falevelek sárga, narancssárga, bordó és barna árnyalatai szinte már csábítják az embert egy kis sétára, hétvégi kiruccanásra. Ugyanakkor, ez az időszak kedvez a depressziónak is, hisz ebben az évszakban ködös reggelekkel, hidegebb időjárással, esős nappalokkal és hosszabb sötét napszakokkal kell szembenéznünk. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy az évszakhoz kéne igazítanunk a hangulatunkat, és időnként ne érezhetnénk jól magunkat. Az alábbiakban ismét elhoztam számodra öt jó tanácsot, hogy kicsit gondtalanabbul teljen el az idei ősz.

Itt az ideje, hogy te is elhord jó messzire a negatív gondolataid törmelékeit, és megtaláld végre életed tartós örömforrásait...

Ezt hallgasd közben!

 

  Hétfő

fall_is_my_favorite_season_94.jpg

♥  Kedd

fall_is_my_favorite_season_95.jpg

♥  Szerda

fall_is_my_favorite_season_96.jpg

♥  Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_97.jpg

♥  Péntek

fall_is_my_favorite_season_92.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6016215108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása