Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Gyermekeivel állt modellt Alessandra Ambrosio

2020. október 15. - Antalfy Krisztina

A hírességek előszeretettel mutatják meg gyermekeiket a nagyvilágnak, míg egyesek csupán egy-egy fotó erejéig, addig mások kisebb-nagyobb kampányokba is bevonják az apróságokat. A modellvilágban különösen megfigyelhető - részben a csodás genetikának köszönhetően -, hogy a kicsik előszeretettel lépnek híres édesanyjuk nyomdokaiba. Itt van például a brazil szupermodell és televíziós személyiség, aki legutóbb kiskamasz gyermekeivel vett részt egy fotózáson.

alessandraambrosiolanyafotozas1.jpg

A címlapon a szupermodell 8 éves kisfiával látható

Leginkább a Victoria's Secret révén ismert szépség valójában sohasem rejtegette a nyilvánosság elől a gyermekeit, de azért mindig odafigyelt arra, hogy ne mutasson belőlük túl sokat. Nem erőlteti rájuk a modellkedést, nem rángatja el őket minden egyes fotózásra, de ha ők is benne vannak, akkor örömmel megengedi nekik a szereplést. 

alessandraambrosiolanyafotozas2.jpg

Alessandra Ambrosio gyermekeivel, Anja Louise és Noah Phoenix 

Legutóbb az orosz Elle magazin októberi számában szerepelt együtt gyermekeivel a 39 éves szupermodell édesanya. A remek hangulatú fotózást szemmel láthatóan élvezte a 12 éves Anna Louise és a 8 éves Noah Phoenix is.

alessandraambrosiolanyafotozas3.jpg

Képek: Greg Swales/Elle Russia.
Képgaléria képei: Greg Swales/Elle Russia, Getty Images

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2416240022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása