Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. október 16. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok

Befejeztem végre egy jó könyvet, elkezdtem egy gyönyörűen megírt memoárt, hosszú kihagyás után belevágtam az itthoni edzésbe, elkezdtem nézni egy lebilincselő, izgalmas sorozatot, és mindeközben igyekeztem elterelni a gondolataimat az állandó koronavírussal kapcsolatos aggasztó hírekről
. Ha te is szívesen kizökkennél kicsit a szürke hétköznapok forgatagából, akkor az alábbi posztot ajánlom a figyelmedbe.

boldogsag_29.jpg

Sajnos a szürke hétköznapok mókuskereke, akkor is könnyedén magával ragadhat, és bedarálhat, ha kreatív munkát végzünk és tudatosan élünk. Gyakran érezhetjük a kilátástalanságot, a fásultságot, s ha nem tudunk kellően kikapcsolódni, feltöltődni a mindennapokban, úgy a munkánk és a hétköznapi teendőink sokasága könnyedén rabszolgasággá válhat számunkra.

Ennek elkerülése érdekében ismét összeszedtem pár olyan apróságot az elmúlt hétről, melyek rendszeres gyakorlása és beépítése a mindennapjainkba pozitív hangulathoz, mélyebb nyugalomhoz, örömtelibb élethez és könnyedebb mindennapokhoz vezethet.

Itt az ideje, hogy te is elhord jó messzire a negatív gondolataid törmelékeit, és megtaláld végre életed tartós örömforrásait...

Ezt hallgasd közben!

nevtelen_67.png

♥  Hétfő
fall_is_my_favorite_season_105.jpg

♥  Kedd

fall_is_my_favorite_season_1_18.jpg

♥  Szerda

fall_is_my_favorite_season_104.jpg♥  Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_103.jpg

  Péntek
fall_is_my_favorite_season_1_17.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9216238092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása