Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?

2020. október 05. - Antalfy Krisztina

Az emberi kapcsolatok sokszor fájdalmasan összetettek. Érezhetünk igaz szerelmet a társunk iránt, ugyanakkor vágyhatunk valaki más ölelésére. Az elismert olasz kortárs író, Marco Missiroli Hűség című regényében épp ezt az érzékeny, sokszor szőnyeg alá sepert témát dolgozza fel. A könyv hatalmas nemzetközi sikernek örvend, már több mint 10 országban kiadták, elnyerte a legnemesebb olasz irodalmi elismerésnek számító Strega-díjat, és a Netflix minisorozatot készít a történetből.

photo-1563423378838-1c4ab570eeea.jpg

Tovább

Húszéves a MINI, a prémium kisautó-szegmens úttörője

Az újjászületett MINI két évtizeddel ezelőtt, 2000 szeptemberében ünnepelte világpremierjét a Párizsi Nemzetközi Autószalonon. A hagyományokkal átitatott brit márka sikeres felélesztése vadonatúj járműkategóriát teremtett, lefektetve a végtelenül sokszínű, folyamatosan fejlődő modellpaletta műszaki alapjait. Az első MINI Cooper volánjánál megtett utazás húszévnyi vezetési élmény emlékét hívja elő.

p90401372_highres_mini-generation-2-mk.jpg

Tovább

Neves elismerés a Nők Magyarországért díjátadó gálán

Digitális oktatás terén kiemelkedő pedagógusokat díjazott a Vodafone

A Vodafone Magyarország két olyan pedagógus munkáját díjazta a Nők Magyarországért díjátadó gálán, akik a digitalizáció segítségével bebizonyították rátermettségüket és elhivatottságukat a járványhelyzet kialakulásakor a digitális oktatásra történő átállás során.

2728ab4d5048f2826f066408cf4e5409.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása