Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Neves elismerés a Nők Magyarországért díjátadó gálán

2020. október 05. - Antalfy Krisztina
Digitális oktatás terén kiemelkedő pedagógusokat díjazott a Vodafone

A Vodafone Magyarország két olyan pedagógus munkáját díjazta a Nők Magyarországért díjátadó gálán, akik a digitalizáció segítségével bebizonyították rátermettségüket és elhivatottságukat a járványhelyzet kialakulásakor a digitális oktatásra történő átállás során.

2728ab4d5048f2826f066408cf4e5409.jpg

Az idei év társadalmi-gazdasági kihívásaival eredményesen szembenéző nőket méltatta a Nők Magyarországért Klub a Nők Magyarországért Díjátadó gálán. A díj megalapításának célja az volt, hogy elismerjék a különböző területekről érkező, példamutató küldetéstudattal rendelkező nők koronavírus-járvány idején tett erőfeszítéseit.
A Vodafone nagy örömmel csatlakozott a Nők Magyarországért Díjhoz, hiszen a vállalat évek óta elkötelezetten támogatja a nők szerepének erősítését. Az október 5-i gálaeseményen Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Vállalati Kapcsolatokért Felelős Vezérigazgató-helyettese és az Igazgatóság Alelnöke két különdíjat adott át, amelyekkel a digitális oktatás terén bevezetett kreatív megoldásokat és azok megvalósítóit ismerte el a vállalat. A Vodafone különdíját Dénesné Szak Andrea és Vörös Villő kapta, akikre a modernkori, digitálispedagógus példáiként tekint a vállalat.
245a4a675dd58f509db21a644a5cf066.jpg
Dénesné Szak Andrea, a Kaposmérőn 4. osztálytól 8. osztályig magyar irodalmat, nyelvtant, németet és dráma tantárgyakat oktató tanárnő a digitális tananyag átadása mellett a gyerekek mentálhigiénés egészségére is nagy figyelmet fordított a pandémia alatt. A pedagógus a karantén kezdetén rendkívüli gyorsasággal állt át a digitális oktatásra, és játékos feladatokat talált ki a gyerekek számára, melyekbe gyakran bevonta a szülőket is.
A Csitáry Emil Művészeti Iskolában szolfézst és keyboardot oktató Vörös Villő a zenetanulás élményét helyezte át a tanteremből az online térbe. A tanárnő a Google Tanterem program használatával új szintre emelte a szolfézsórákat, és a gyerekek mellett a kollégáit is segítette a digitális átállásban.
„Büszkék vagyunk arra, hogy a férfiak által dominált info kommunikációs szektorban a Vodafone-nál egyedülálló módon, közel 50-50%-os a női és férfi munkatársak aránya. Épp ezért különösen nagy öröm számunkra, hogy a Nők Magyarországért díjátadó gálán két különleges hölgynek is különdíjat adhatunk ma át. Ráadásul két olyan hölgynek, akikre nemcsak a pandémia alatti digitális oktatás terén lehetünk büszkék, hanem azért is, mert példamutató elhivatottsággal oktatják gyermekeinket a mindennapokban. Ők a modernkori digitális pedagógus példáiként állnak előttünk és felbecsülhetetlen értéket képviselnek, hiszen az ő kezükben van a jövő generációja” – mondta Dr. Budai J. Gergő.
A Vodafone Magyarország kiemelten fontosnak tartja a szerepvállalást az ország versenyképességének növelése, a jövő generációnak képzése érdekében. A vállalat alapítványának Digitális Iskola Programjával a pedagógusok digitális készségeinek fejlesztésén túl, online óravázlat- és tanulást segítő applikációgyűjteménnyel támogatja az online iskolai munkát. A programban jelenleg 14 000 diák és közel 1 300 tanár vesz részt, 40 iskolában.
További információ:
Vodafone Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4016229384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása