Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sentiments Couture 2021 tavasz-nyár

2020. október 07. - Antalfy Krisztina

Íme a Szép remények álomszép kollekciója

Különleges évvel készült számunkra 2020. Neki köszönhetően egészen újszerű, eddig soha nem tapasztalt élményekkel gazdagodhattunk. A koronavírus-járvány ideje alatt sokunk home office-ba kényszerült, az otthoni életmód viszont magával hozta a megszokottól eltérő igényeket - átalakultak a vásárlási szokásaink, előtérbe kerültek a netes rendelések -, és a megszokott színházi előadások, koncertek, fesztiválok, sportesemények átkerültek a virtuális térbe, ami természetesen a divatvilágra is hatással volt.

sentiments-campaign_kristoftoth_02-1500x999.jpg

Tovább

Nyitott örömök: A Peugeot kabriók története

Kezdetben az összes automobil kabrió volt. Ezt a közhelyet mindenki ismeri, és mindenki rosszul tudja, hiszen a korai gépkocsik egyáltalán semmilyen védelmet nem nyújtottak a természet elemei ellen. Nem is volt rá szükség, hiszen a hőskorban leginkább érdekes (és félelmetes) mérnöki kísérletként, progresszív különcök játékszereként tekintettek az autóra, amit felesleges lett volna praktikus tartozékokkal felszerelni.

peugeot_403_cabrio_4.jpg

Tovább

10 tuti maxi szoknya őszre

Újra itt az ősz, sokunk kedvenc évszaka. S bár még teljes erővel tombol a vénasszonyok nyara, én már most kirámoltam a gardróbom teljes tartalmát, és a nyári emlékeimmel együtt eldobozoltam a lenge, nyári darabokat is. Nagyon vártam már az évnek ezt az időszakát, végre elővehetem kedvenc kötött ruháimat, kockás szoknyáimat, puha kardigánjaimat és az őszi színekben pompázó cipőimet. Rendrakás közben, a nagy ruhakupac alján azonban feltűnt egy smaragdzöld maxiszoknya. Nem is gondolkodtam rajta sokat, őt azonnal visszatettem a szekrénybe, hisz ezt a ruhadarabot még könnyedén felvehetem a hűvösebb őszi napokon. Mutatom is mivel!

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_8.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása