Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Magyar Mentőmotor Alapítványnak segít a Honda

2020. október 07. - Antalfy Krisztina

Szerdán a reggeli órákban egy hibrid Jazz-t bocsátott a Honda Magyarország a Magyar MentőmotorAlapítvány rendelkezésére, hogy megkönnyítse, egyszersmind hatékonyabbá tegye a szakemberek munkáját.
a_magyar_mentomotor_alapitvanynak_segit_a_honda_hazai_fioktelepe_0040.JPG

Varsányi Zoltán, Magyar Mentőmotor Alapítvány, Kuratóriumi Elnökeelmondta:

„A Magyar Mentőmotor Alapítvány és a japán vállalat hazai képviseletének együttműködése 2009-ben kezdődött, tehát több mint 10 éve dolgozunkközösen. Azt is mondhatnám, hogy ebből a kapcsolatból már sok gyermek született, hiszen 8 mentőmotor is érkezett a Honda Magyarországi Fióktelepének jóvoltából, valamint tavaly márciusban állítottuk rendszerbe a mentőtiszti kocsinkat, ami egy Honda CR-V. Nyilván ezek a járművek a hosszú évek során kialakult jó együttműködés következtében kerültek hozzánk, mellyel sikerült megvalósítanunk, hogy egy folyamatosan frissülő és mindig nagyon modern járműparkkal biztonságosan, gyorsan dolgozhassunk. Reméljük, hogy a következő évtizedekben ez a kapcsolat továbbra is fennmarad.

A járványügyi helyzetben új igényeket és új feladatokat kell kiszolgálnunk és ellátnunk, és ahhoz, hogy ezeket maximálisan teljesíteni tudjuk, segítségre van szükségünk.A Honda Hungary ahogy eddig is, most is, mellénk állt és a rendelkezésünkre bocsátotta márciusig ezt a szuper hibrid meghajtású Jazz-t, amivel a téli időszakban fogjuk végezni azt a munkát, amit most jelenleg még szintén Honda motorok hátán végzünk.” 
a_magyar_mentomotor_alapitvanynak_segit_a_honda_hazai_fioktelepe_0057.JPG

Smudla István, a Honda Central Europe autóértékesítési vezetője és magyar piacért felelős igazgatója hozzáfűzte:

„A Honda mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa az embereknek, az emberiségnek. A COVID-19 okozta első és jelen pillanatban is zajló második hulláma mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból egyaránt nehéz helyzetbe sodorta országunkat, a legnagyobb terhet pedig egyértelműen az egészségügyi dolgozók, viselték, viselik. Elismerésre méltó az a kitartás és áldozatkészség, amivel munkájukat végzik.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány, melyet évek óta támogatunk, szeptembertől – többek között - a levett COVID-19 minták laborba szállítását végzi, melyet a mintavételek megnövekedett száma indokol. Az új rendszer szerint, a mintavételt végző autó nem utazik be a központba az anyagot leadni, hanem azt átadja egy érkező mentőmotornak. A motoros pedig a nap folyamán folyamatosan járja az egyes átvételi pontok és a központ közötti utat, de a hűvösebb, majd a téli idő beálltával sajnos hatékonyan, motoron ezt a tevékenységet nem tudják végezni.

Egy olyan alacsony üzemanyag-fogyasztású és károsanyag-kibocsátású autót bocsátottunk az alapítvány rendelkezésére, amely nagy hellyel rendelkezik és bírja a napi 10-12 órányi szünet nélküli terhelést.Remélem, hogy a mai napon átadott Honda Jazz e:HEV-vel mi is hozzájárulhatunk a könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb gyógyításhoz, és Soichiro Honda szellemiségéhez hűen egy kicsit jobbá tehetjük a világot.”

A világ egyik legnagyobb járműipari vállalataként a Honda mindig is élen járt a műszaki fejlesztésekben, és milliónyi olyan mobilitáshoz kapcsolódó eszközt dolgozott ki, amely zöldebbé, biztonságosabbá és korántsem utolsó sorban élvezetesebbé tette a közlekedést. Hűen a céget alapító Soichiro Honda filozófiájához, a márka munkatársai ma is egy szebb, boldogabb világért dolgoznak, erről tanúskodik a Honda Magyarország nagylelkű felajánlása is.

További információ:
Honda Hungary

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5216230606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása