Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. november 06. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok

Nemrég még kapkodva készültem a másnapra, sietve indultam el otthonról, izgatottan ültem be egy-egy mozipremier vetítésére és maszk nélkül, félelem nélkül intéztem az ügyeimet a városban. Mindez röpke pár hónap alatt gyökeresen megváltozott, a szabadtéri tevékenységek, a társas érintkezések, a természetesnek vélt életünk átalakult, mindez pedig maximálisan rányomta bélyegét a mindennapjainkra: állandósult rossz hangulat, szorongás, létbizonytalanság. Ha te is így érzed, egy dolgot ne feledj, a sötét éjszakát mindig a reggeli fény követi. 
boldogsag_31.jpg

Furcsa évet élünk! Szeretteink és saját magunk védelme érdekében egyre többet tartózkodunk otthonainkban, a lehetőségeinkhez mérten egyre kevesebbet mozdulunk ki, otthonról dolgozunk és lehetőségeinkhez mérten online intézzük az ügyeinket. De milyen is az ember? Mindig arra vágyik, ami eltávolodik tőle, és sosem értékeli azt, ami megadatott neki.

Én sem vagyok különb. Saját kényelmem érdekében gyakran kihúztam magam egy-egy sajtóesemény alól, néha már nyűgnek éltem meg, amikor munka után még el kellett menjek valamilyen eseményre, bemutatóra, erre most itt ülök szobám kényelmében, egy kinyúlt, ám annál kényelmesebb melegítőben, smink nélkül, kócosan és várom, hogy online csatlakozhassak az esedékes előadásra.

photo-1571263823814-dbba1c194a5b.jpg

Nem mondom, hogy nem élvezem ezt az otthonról végezhető munkát, az online megbeszéléseket, na meg a virtuális térből történő rendeléseket, de néha azért visszasírom a járvány előtti régi életemet: a hagyományos vásárlásokat, a nagy baráti találkozókat, a tömött színháztermeket, amikor nem csak a harmadik székre kaptunk jegyet a nézőtéren, a szabad kijárást, amikor éjfél és hajnal 5 óra között nem fertőzött a vírus, vagyis a maszk nélküli létet, amikor nem a vírusszabályok szerint kellett élnünk. 

De most egyelőre ez van, és bár nem kell szeretnünk a helyzetet, de sajnos el kell fogadnunk...

A legtöbb, amit tehetünk, hogy a vírus terjedését megnehezítjük.

Ám az új élethelyzet miatt sokunknál megjelennek a mentális egészséggel kapcsolatos problémák - lehangoltság, depresszió. Ezek elkerülése érdekében ismét összeszedtem pár olyan apróságot az elmúlt hétről, melyek rendszeres gyakorlása és beépítése a mindennapjainkba pozitív hangulathoz, mélyebb nyugalomhoz, örömtelibb élethez és könnyedebb mindennapokhoz vezethet.

Ezt hallgasd közben!

 
♥  Hétfő

fall_is_my_favorite_season_106.jpg

♥  Kedd

fall_is_my_favorite_season_1_19.jpg

♥  Szerda
fall_is_my_favorite_season_2_4.jpg♥  Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_3_2.jpg♥  Péntek
fall_is_my_favorite_season_4_2.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8316274674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása