Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül

2020. november 11. - Antalfy Krisztina
Bár a színházak a legújabb vírusvédelmi intézkedések értelmében nem fogadhatnak nézőket, a kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: a SzínházTV online streaming platformon keresztül kényelmesen, otthonról, többedmagukkal láthat a közönség kizárólag online elérhető, élő színházi előadásokat.

kulisszak_mogott_new_york_1.jpg

A platform a Jurányi Ház, az Orlai Produkciós Iroda, a Füge Produkció és a Katona József Színház koprodukciójával, a Bodó Viktor rendezte Egy őrült naplója című darabbal debütál november 12-én este 19 órakor, ezután pedig minden csütörtökön újabb élő színházi közvetítésekkel jelentkezik majd a szolgáltató.

kulisszak_mogott_orult_1.jpg
A streaming platformon a nyitódarab mellett olyan előadások lesznek magas minőségben elérhetők, mint a New York-i komédia, a Hatan pizsamában, a Jeanne d’Arc, A szőke ciklon, valamint a Határátlépések, a Second Life, avagy kétéletem és a Hogy szeret a másik, a jövőben pedig még több előadással bővül majd a kínálat.
További információ:
https://szinhaztv.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7016283116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása