Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Christoph Waltz már letesztelte az új BMW iX modellt

2020. november 19. - Antalfy Krisztina

A két Oscar-díjjal kitüntetett színész aktív szerepet vállalt a BMW Group új technológiai zászlóshajójának digitális világpremierjében, amely a hollywoodi legenda és a bajor prémiumgyártó közötti hosszú távú együttműködés első lépése is egyben.
bmw-ix-christoph-waltz-2-1.jpg

Tovább

Tudtad? A vezető beosztásban dolgozók csupán egyharmada nő

Az elmúlt év kihívásai eddig sosem tapasztalt helyzetbe hozták mind a munkáltatókat, mind a munkavállalókat. A járvány mindenkit súlyosan érintett, a COVID által okozott globális krízis feltárta a társadalom repedéseit, a nemek közti egyenlőtlenségeket és a nőkre háruló fokozott terheket. A nagyvállalatoknak rendkívül jelentős szerepe van abban, hogy megállítsák a társadalmi egyenlőtlenségek növekedését. Többek között erről is beszélt Alexandra Keith, a P&G Beauty vezérigazgatója a 2020-as Women Forum Global Meetingen.
photo-1553028826-d63e77efd1cc.jpg

Tovább

Sportos kirándulás a Boden-tó körül a háromajtós MINI Cooperrel

A három ország határán elterülő Boden-tó földön, vízen és levegőben egyaránt kifogyhatatlan mennyiségű látnivalót rejt, legyen szó akár sportos kirándulásról, akár pihentető kikapcsolódásról. Az eredeti MINI tartozékok palettájáról megrendelhető tetőboxnak és kerékpárszállítónak köszönhetően a háromajtós MINI Cooper mindegyik élményben tökéletes társ.

p90407172_highres_mini-cooper-s-3-door.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása