Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így készült a Mustang Mach-E című dokumentumfilm

2019. november 27. - Antalfy Krisztina

Az új teljesen elektromos Mustang Mach-E

A Ford a napokban mutatta be a Mustang-család legújabb tagját, a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt, most pedig az Így készült a Mustang Mach-E című rövidfilmben osztja meg a vadonatúj SUV születésének történetét.
fordmustang.jpg

Tovább

Mostantól dupla védelem jár a kicsiknek

Az új Pampers® Active Baby pelenkák* mostantól kétszer erősebb védőgáttal rendelkeznek a combrésznél a még hatékonyabb szivárgásmegelőzés érdekében, a pelenkák extra „sleep” rétege pedig segít a gyors nedvszívásban, és akár 12 órán át szárazságot biztosít a babák bőrének. A megújult Pampers® Active Baby pelenka így a kellemetlen meglepetések helyett biztonságot és kényelmet nyújt az örökmozgó kisbabák és szüleik számára a nap bármely szakában.
konyvajanlo_60.jpg

Tovább

Fenntartható tourok, exkluzív divatbemutatók

Rekordszámú látogató a 11. Marie Claire Fashion Days-en

Idén is több ezren látogattak el hazánk legnívósabb divathétvégéjére, a Marie Claire Fashion Days-re, amelyen november 22–24. között, három nap alatt a legtehetségesebb ifjú magyar divattervezők fenntartható összeállításai kapták a főszerepet a Millenáris Parkban. A legismertebb hazai tervezők mellett két magyar divatiskola növendékei is feltűntek a színen, a hagyományokhoz hűen "Az év fiatal divattervezőjét" is megválasztották, Pásztor Anita és Zoób Katti exkluzív show-i pedig feltették az i-re a pontot.

img_8499.jpg

Tovább

Leleplezték az új Lexus UX 300e szépséget

A világ vezető környezetbarát luxusautógyárójaként ismert Lexus  a november 22. és december 1. között megrendezett Guangzhou Nemzetközi Autószalonon mutatta be legelső tisztán elektromos hajtású modelljét. A márkától megszokott, kifinomult menetteljesítményt  és a legendás Lexus-megbízhatóságot az öntöltő hibrid elektromos (HEV) technológia fejlesztésében szerzett két évtizedes tapasztalat garantálja.

lexus_ux_300e_9.jpg

Tovább

Suzuki Swift Sport: Csípős mindennapok

Suzuki Swift Sport 1.4 Boosterjet teszt

A Swift minden eddiginél erősebb Sport modellje érkezett hozzánk, igen figyelemfelkeltő sárga színben, amely vezetése közben mindig mosolyt csal a vezetője arcára, és még a legnyugalmasabb vezetőből is kihozza a Forma-1-es pilótát. A Swift jelenlegi generációja immár kívülről is minden eddiginél erősebben hordozza magán a sportmodelles kellékeket, belül pedig már-már kategória határait feszegető igényességgel szolgál. Nézzük részletesen.

71723206_188881025605658_1205147715161872199_n.jpg

Tovább

A divatbemutató, melyről Sanyika sem hiányozhatott

A területükön kiemelkedőt nyújtó hírességekkel a kifutón nyitott meg a 11. Marie Claire Fashion Days a Millenáris Parkban. Eke Angéla, Epres Panni, Tompos Kátya, Vámosi Viki, Szabados Ági, Tatár Csilla, Lukács Gabi és Kajdi Csaba – kutyájával, Sanyikával kiegészülve – a legnagyobb magyar tervezők 2020-as tavaszi–nyári kollekciójában tündökölt a kifutón.

_lds1327fb.jpg

Tovább

Suzuki Vitara: A tökéletes mindenes

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet GL+ ALLGrip teszt

A tökéletes mindenes

Ismételten tesztre fogtunk egy frissítésen átesett vadonatúj Vitarát, amely továbbra is a vezeti az eladási listákat, megérdemelten. A modellt továbbra is a sokrétű szolgáltatáskínálat, divatos forma, minden igényt kielégítő helykínálat és kiváló terepképességek jellemzik. Lássuk mit nyújt Magyaroszág kedvenc autója.

69718155_2281252472186987_5079021576031799938_n.jpg

Tovább

Egy történet számít, ami csak a Tiéd

A Huawei új kampánya a lehetőségek megvalósítására inspirál

„Egy történet számít, a Tiéd” szlogennel indította el új brand kampányát a Huawei Technologies november 25-én. A vállalat reklámfilmje motiváló személyes történetek bemutatásával bátorítja a fogyasztókat a sajátjuk megélésére.

huawei-brand-og-img.png

Tovább

Egy könyv egyenesen a buszmegállóból

A sikeres novellapályázat újabb szintre emelkedett, hiszen a JCDecaux által meghirdetett verseny nyertes alkotásai már könyv formában is elérhetőek a közönség számára. Az Athenaeum Kiadó gondozásában megjelent kötet már megvásárolható a könyvesboltokban.
dsc09952.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása