Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ssangyong Tivoli: A megújulás útján

2019. november 17. - Antalfy Krisztina

Ssangyong Tivoli X150 1.5. T-GDI 163 LE DLX AT / TESZT

A koreai gyártó legkisebb városi SUV kategóriás modellje, a Tivoli, a 2019-es év végére megújult. Új elnevezést kapott, immár X150-es modellként szerepel az árlistán, valamint teljesen új belső teret és szolgáltatáskínálatot kapott a külső kötelező sminken túl. Az autó tervezői meghallgatták a vásárlói kritikákat és kiváló munkát végeztek, az autó minden tekintetben azokon a pontokon változott, ahol igazán szüksége volt rá. Nézzük részletesen.

img_20191020_141549_810.jpg

Tovább

Megérkeztek az ősz legjobban várt könyvei

Lélekmelengető novellák hűvös estékre

Remek hír az irodalom kedvelőinek, hogy idén ősszel is sokszínű és figyelemfelkeltő újdonságok érkeznek a boltok polcaira. A kínálatból a történelmet kedvelők, a novellák szerelmesei, de akár a bűnügyek rajongói is találnak kedvükre valót – derült ki az Álomgyár Kiadó pénteken tartott könyvbemutatóján, ahol öt szerző legfrissebb munkái mutatkoztak be.

konyvajanlo_57.jpg

Tovább

Süel Jótékonysági Műhelyvásár a bátorság jegyében

Bátorság, erő, szabadság, önbizalom, többek között, ezek körül a hívószavak körül forgott idén a “Színek a ruhádra valók” kampány fotózása, mely a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet. A kampány a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján megrendezésre kerülő jótékonysági műhelyvávásárban csúcsosodik ki, melyet az egyedi kötött világáról ismert, budapesti márka, a Süel  szervez immáron hatodik éve.
sloth_stuffed_animal_toy_for_children_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása