Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új márkanagykövet a vadonatúj Toyota Yaris élén

2021. január 19. - Antalfy Krisztina

Szia Szépségem! Új Év, új Yaris, új márkanagykövet!

Az évek óta a hibrid nagykövetként tevékenykedő Király Viktor után újabb elismert hírességgel erősít a Toyota: a többszörösen díjazott, és több televíziós műsorban való szereplésével országos ismertséget és népszerűséget szerző, legutóbb pedig a TV2 nagysikerű műsora, a Dancing with the Stars zsűritagjaként a nézők szívébe magát belopó Molnár Andi a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete lesz.
toyota_yaris_molnar_andi_4.jpg

Tovább

Szépség és az erős immunrendszer mostantól kéz a kézben járnak

A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használjuk őket. Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush&Hush, prémium márka nutraceutikáliái. Ezek a professzionálisan összeállított étrend-kiegészítők ellátják a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és CleanClinicalVitamins® vitaminokkal (melyek minden termékben szerepelnek), hogy a lehető legjobban nézhess ki és a legjobban érezd magad. A termékek egyszerűek, ám tudományosak, céljuk az egészség fenntartása, a fiatalosabb és a hosszabb élet biztosítása.

pexels-photo-458766_1.jpeg

Tovább

Lendületes fogyás, megbízható anyagcsere program az egészség jegyében

A tartós fogyáshoz nem szigorú fogyókúra kell, hanem hosszú távon is fenntartható életmódváltás és a belső egyensúly kialakítása. Ez a fő jellemvonása annak az anyagcsere programnak, amely az új év újdonságaként indult a Royal Clinics orvos-esztétikai központban dr. Kurucsai Gábor, belgyógyász szakorvos módszerével.photo-1445384763658-0400939829cd.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása