Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bernie Sanders mémként elvitte a showt az elnökválasztási beiktatáson

2021. január 25. - Antalfy Krisztina

Imádom az öregurat, főleg mióta ekkor sztár lett! Bár szerintem egyszerre volt szomorú és vicces az a jelenet, ahogy az egykori demokrata elnökjelölt, Bernie Sanders magányosan fagyoskodott Joe Biden beiktatásán. S bár akkor még senki sem gondolta, de a kötött kesztyűben ücsörgő „bácsika” azonnal elvitte a showt, a szettje pedig pillanatok alatt megragadta a mémgyártók fantáziáját. Népszerűsége azóta is töretlen!nevtelend.png

Egy ideig Bernie Sanders, Vermont állam szenátora is versenyben volt az elnökjelölti posztért, sőt úgy tűnt, győzelemre is áll az amerikai elnökjelöltség demokrata oldalán, de végül Joe Biden győzedelmeskedett. Az új elnök természetesen beiktatására meghívta pártbeli ellenfelét is, aki örömmel tett eleget a meghívásnak. Ám a szemfüles fotósok azonnal kiszúrták a hidegben ücsörgő Sanders-t, és röpke néhány nap leforgása alatt a fotóból legendássá vált mém lett.

A 79 éves politikus szerencsére érti a tréfát, ő maga is örömmel nyilatkozott a felhajtásról Seth Meyers talkshow-műsorában. A vermonti szenátor elmondta, hogy jót nevetett a mémeken, különösen azon, amin a Szex és New York szereplői között szerepel, Samantha helyén.

espw8kgw4ag3xyl.jpg

Mint mondta: „Csak ültem ott, próbáltam nem fázni és figyelni arra, ami történik körülöttem”.

Nem mellesleg, Bernie Sanders hatalmas "ingyen" reklámot csinált a kesztyűjének is, amit, mint kiderült, egy vermonti tanártól, Jen Ellistől kapott, akit azóta elárasztottak a megrendelések. A kesztyű egyébként újrafelhasznált pulóverekből és újrafeldolgozott műanyag palackokból készült. Ha másra nem is volt jó ez az óriási felhatás, arra biztosan, hogy megtudjuk, Vermontban remek kesztyűk készülnek.

sanders_everywhere.jpg

sanders_gangnam-style.jpg

sanders_jalta.png

sanders_kotott.jpg

sanders_new-york.jpg141142221_10157939006266903_3891289652270384882_n.jpgsanders_totoro.pngespxik5w8aa1hsk.jpgespxm_1wmaicwub.jpg

Forrás:
www.wonderlandmagazine.com
https://indianexpress.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr10016402776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása