Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

3+1 kihagyhatatlan virtuális utazás, ha már unod a bezártságot

2021. március 24. - Antalfy Krisztina

Fedezd fel a virtuális világot!

Az idei tavasz is rendhagyó, kültéri programok és utazások helyett ismét a kreativitásunkra lesz szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá. Astreaming szolgáltatók műsorait már kívülről fújod? Minden puzzle-t és legót kiraktál? Te is várod már, hogy a tavaszi túráknál messzebbre is mehess? Van egy jó hírünk: a kanapédról is utazhatsz! Összegyűjtöttük neked a legérdekesebb virtuális úticélokat, amelyek segítségével eljuthatsz álmaid úticéljára még mielőtt repülőre ülhetnél!brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_14.jpg

Gondoltad volna, hogy múzeumokat is bejárhatsz a kényelmes foteledből? Sétálj végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en,és nézd meg Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.

Mindig is vágytál a Central Parkba? Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatod a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hill-ről.

pexels-photo-1309737.jpegHa a természetbe vágysz inkább, akkor tegyél virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogass el Indiába és ismerd meg Perutis.Olyan világhírű nemzeti parkokat járhatsz végig, mint a Yosemite, Grand Canyon, de testközelből láthatod a Hawaii-i vulkánokat is.
pexels-photo-2647973.jpeg
3+1.Emlékszel még a hétvégi bulikra?

A virtuális koncerteknek köszönhetően most házibulit csaphatsz, szigorúan kis létszámban! Március 26-án péntek este 8 órától például az Asahi Super Dry és a Resident advisor virtuális koncertjén fedezheted fel Tokiót. Az estét a 8D zenei élmény teszi még emlékezetesebbé, amiről világhírű nemzetközi DJ-k gondoskodnak.

További információ:
https://www.facebook.com/events/1253747638355328

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr516475974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása