Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén mond el Lush-al mennyire szereted

2021. április 25. - Antalfy Krisztina

Ajándékötletek minden anyukának

Május 2-án ünnepeljük együtt a csoda anyukákat és kényeztessük őket tetőtől talpig - mert megérdemlik! Hogy a Lush-nál ez mit is jelent? A bolygónk védelme kifejezetten fontos számunkra, így a rengeteg levágott virág helyett nálunk ez illatos fürdőtermékeket és gyönyörű, újrahasznosított anyagból készült ajándékcsomagokat jelent. Gyújts gyertyákat, készítsd elő a fürdőszobát és lepd meg anyukádat egy különleges fürdőélménnyel. Idei kollekciónk telis-tele van a frissesség és virágok illatával, amit biztosan imádni fog!
photo-1596741850944-8b6f4bd252c5.jpg

A kollekció már elérhető a Lush webshopjában, illetve az üzletekben is. Ha otthonod kényelméből rendelnél vagy meglepetésnek küldenél csomagot anyukádnak, válaszd a WOLT-ot és rendelj tőlünk gyorsan és könnyedén!mothers_day_banner_image_2021_01.jpg

Mamma Mia ... újra itt vagyunk!

Rose Gold / Fürdőbomba
1990 Ft / db

Pihenj a csillogó naplementében. A narancssárga és a rózsaszín tónusok megnyugtató virágaromákat árasztanak ebből a gyönyörű illatgömbből.

red_photo_picnic_facebook_post_70.jpgMamma Mia / Zuhanyradír
4290 Ft – 300g

Frissítő rózsaszín grapefruit püré, tisztító rózsaszín agyag és radírozó himalája kősó - Oh jaj, hogy is tudnál ennek ellenállni?!unnamed_16.pngViolet Cream / Habfürdő
2290 Ft / db

Ennek a lila habfürdő csodának puha alapja van, mely gondoskodik a lágy fürdőzésről. Az ibolya és bergamott buborékok halványan burkolják be a lilává varázsolt vizet. Két fürdéshez elegendő!unnamed_1_3.pngJasmine Cream / Habfürdő
2290 Ft / db

Elegáns, virágos - belül krémes fondant töltelékkel. A jázmin és ylang-ylang illata átjárja a teret, miközben finom hab tölti fel a kádadat. Két fürdéshez elegendő!
unnamed_2_3.pngMother Of Pearl / Fürdőbomba
2290 Ft / db

Add ezt a különleges gyöngyöt anyukádnak, mely orchideák illatát árasztó luxus tejfürdőt hoz létre. A bomba külső héja megolvad és rugalmassá teszi a bőrt.
unnamed_3_3.pngAtom Heart Mother / Fürdőbomba
1890 Ft / db

Élvezd a közelgő nyári napok látványát és illatát napfelkeltétől egészen napnyugtáig. A kis felhők a nyári égboltra emlékeztetnek. És az illata? Bizony, lehengerlően almás, mint a Once Upon A Time kollekciónak.

unnamed_17.png

Kényeztető csomagok Édesanyádnak

Thank You / Anyák napi ajándékcsomag
3890 Ft / db

Két fürdőcsoda a hálád kimutatásához. Ez a friss, felemelő ajándékcsomag, és a benne lévő fürdőbomba és habfürdő segít szívből köszönetet mondanod. A Rainbow habfürdő exkluzív termék, kizárólag ebben a csomagban.
thank_you_pr_gift_2021.jpgYou're The Best / Anyák napi ajándékcsomag
6290 Ft / db

Zuhanyzó és testápolási termékek triója annak, aki a legjobb. Mutasd ki, hogy számodra ő az első, ezekkel a zuhanyzáshoz és testápoláshoz való édes, lazító termékekkel.
you_re_the_best_pr_gift_2021.jpgRhubarb and Custard / Exkluzív szappan és szappantartó
7790 Ft / db

Ez az egyedi szappantartó 79% újrahasznosított fehér agyagból készül, mely mosdók, wc-k és csempék gyártásakor keletkezett maradékból származik. Hozzá a gyümölcsös Rhubarb & Custard szappanunkat párosítottuk a hidratáló kényeztetésért.
rhubarb_and_custard_pr_gift_2021.jpg
Mum / Anyák napi ajándékcsomag
9990 Ft / db

Négy virágos fürdőcsoda egy gyönyörű, tavaszi csomagba burkolva. Bárkit is hívsz Anyának, ezekkel a fürdőbombákkal és habfürdőkkel egyértelműen kimutathatod, mennyire sokat jelent neked. 
mum_pr_gift_2021.jpgHappy Mother's Day / Anyák napi ajándékcsomag
19.590 Ft / db

Hét kényeztető fürdő-, zuhany- és testápolási kincs az egész test ápolásához, plusz egy gyönyörű, többször használható kendőcsomagolás. Ezzel a nagy ajándékcsomaggal egyszerűen köszönetet mondhatsz és kifejezheted a hálád.
happy_mother_s_day_pr_gift_2021.jpgHello Gorgeous / Kényeztető ajándékcsomag
12.990 Ft / db

Ettől a hat kényeztető terméktől bárki észbontónak érzi majd magát. Fedezd fel ezeket az ínycsiklandó termékeket, melyek egyszerre nyugtatják, kényeztetik és puhítják a bőrt.
unnamed_19.png

További információ:
https://hu.lush.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4616513228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása