Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Menhelyi kutyák örökbefogadását segíti az új agility pálya

2021. június 25. - Antalfy Krisztina

Jobb egészség, több szerető gazdi 

Sokkal vonzóbbak, így hamarabb kerülnek szerető gazdához az ember társaságát, a szemkontaktust és a simogatást kereső négylábúak. Kiválasztási szempont a fizikai kondíció, a szellemi frissesség, ahogy a kooperációra való hajlandóság is. Tízéves együttműködésük alkalmából mindezek támogatására épített új fejlesztőpályát a PURINA Magyarország a budapesti HEROSZ Állatotthon átmeneti gondozottjai számára.photo-1612464321028-0e86f94b2c52.jpg

Ha egy kutya nincs rendszeresen mozgatva, pótcselekvéseket keres a kennelben. Olyan viselkedési formák is kialakulhatnak, amik meggátolják az örökbeadást” – mondta el az agility eszközökkel felszerelt kutyafuttató átadásakor Szekeres Gábor, a HEROSZ Budapesti Állatotthon vezetője. Az újonnan kialakított budatétényi pályán a korábbiaknál is jobban tudják tréningezni a négylábúakat. Az önkéntesek számára is motiváló élmény az akadálypályát és ügyességi feladatokat felvonultató 5 millió forintból megvalósuló jószolgálati beruházás.

Dr. Márton Kinga, a PURINA Magyarország állatorvosa szerint a jobb mentális állapot vonzóbbá teszi a menhely lakóit a gazdikeresés során. Fontosnak tartja a megfelelő mennyiségű és minőségű közös időtöltést az elköteleződés előtt, akár a próbanapot, hogy kiderüljön, megvan-e a kellő összhang a kutyus és a gazdijelölt között. A fejlesztéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, „a kutyák játszani szeretnek és örömet szerezni, ezeket együtt teszi lehetővé számukra megújult átmeneti otthonuk."photo-1518717758536-85ae29035b6d.jpgKözös események szervezésével, önkéntes munkával, informatikai eszközökkel, „starter kit” örökbefogadói csomagokkal és évente 30 tonna táppal is támogató állateledelgyártó brand managere, Tuyaerts Anna kiemelte,őszintén bízunk benne, hogy az akadálypályával hozzájárulunk a PURINA azon törekvéséhez, hogy segítsünk szerető otthont találni a kisállatok számára.

További információ:
HEROSZ Budapesti Állatotthon

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1716604528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása