Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen volt Diana hercegné unokahúgának az esküvője

2021. július 28. - Antalfy Krisztina

Ebben a meseszép ruhában mondta ki a boldogító igent

Férjhez ment Diana hercegné 30 éves unokahúga. Lady Kitty Spencer a múlt héten mondta ki a boldogító igent 62 éves iparmágnás és divatmogul vőlegényének, Michael Lewisnak. Az esküvőt Kitty kedvenc olasz helyén, a Rómához közeli Villa Aldobrandini in Frascatiban tartották.
lady-kitty-spencer-eskuvo-ruha-diana-133_1.jpgkép: Kitty Spencer Instagram / @germanlarki

Az esküvő

Az esküvőt július 24-én, szombaton tartották Rómában, az Aldobrandini család barokk villájában (Villa Aldobrandini). Magáról a nagy napról kevés információ látott eddig napvilágot, azt a pár publikus fotót is csak a lány Instagram oldalán láthatjuk. Annyit tudunk, hogy Lady Kitty édesapja (Diana hercegné testvére), Charles Spencer állítólag nem vett részt az esküvőn, ezért a menyasszonyt fiútestvérei - Samuel Aitken és Louis Spencer - kísérték az oltárhoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés

Kitty a nagy napon egy viktoriánus ihletésű, álomszép Dolce & Gabbana menyasszonyi ruhát viselt, hosszú ujjakkal, és több méteres fátyollal, amin majd 6 hónapig dolgoztak a milánói műhelyben - írja a Haper's Bazaar.

Nem mellesleg a férj igazán dúsgazdag úriember, tulajdonában van egy dél-afrikai divatcég, a Foschini, és többek között ő az alapítója a ProChon Biotechnek. Lewis elvált, három gyermeke született, akik azóta már mind felnőttek. Az üzletember vagyonát 80 millió fontra becsülik, ami közel 30 milliárd forintot jelent.

A menyasszony ötször öltözött át esküvőjén

A fő kreáció egy konzervatív stílusú, hosszú ujjú, zárt csipke álom volt, magasított nyakrésszel, óriás uszállyal, melyet talán maga Grace Kelly inspirált.lady-kitty-spencer-eskuvo-ruha-diana-1.jpegkép: Kitty Spencer Instagram / @germanlarkin

Pénteken még egy babakék tüllruhát viselt gazdag virágdíszítéssel, a hajába pedig egy játékos pink virágot tűztek, mindezt pedig a káprázatos ékszer csodák egészítették ki.lady-kitty-spencer-eskuvo-ruha-diana-2.jpgkép: Kitty Spencer Instagram@germanlarkin

A szombat esti vacsorán már egy pánt nélküli, selyem esküvői ruhát választott, amelyen szintén csodás virágdíszítések kapták a főszerepet.
lady-kitty-spencer-eskuvo-ruha-diana-13.jpgkép: Kitty Spencer Instagram@germanlarkin

A táncra már egy arany-ezüst színekben pompázó estélyi ruhában jelent meg – erről egyelőre nem osztott meg külön képet, de a Dolce & Gabbana Instagram oldalán látható egy pici részlet belőle az esküvői ruhát összefoglaló kisfilmben:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) által megosztott bejegyzés

Az ötödik ruha felavatására vasárnap került sor: egy Mikádó selyemből készült kreációra esett a választása, amelyet szintén csodás virágmotívumok és háromdimenziós applikációk díszítettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) által megosztott bejegyzés


Neked melyik ruha tetszett a legjobban?

Innen is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

 

Képek és forrás:
Kitty Spencer Instagram

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr416642316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása