Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Libresse: Hogy ne legyen tabu a menstruáció

2021. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

Frissesség és biztonság az új tisztasági betétek segítségével

Sok nő számára kellemetlenséget jelent nyíltan beszélni intim zónájukról, a menstruációval kapcsolatos témákról, fájdalmaikról. A Libresse célul tűzte ki, hogy e téren változást idéz elő és ledönti a nők V-zónájával kapcsolatos tabukat. Első lépésként elkészítette a hazai női tabutérképét, amelyből többek között kiderült, hogy a hüvelyfolyás számít az egyik legnagyobb tabu témának, mely eredményeket nemzetközi kutatások is megerősítették. A Libresse - a nők körében végzett felmérés eredményeit figyelembe véve - ismét egy újdonsággal jelentkezik: bevezet 2 új, vékony és szuper nedvszívó képességű tisztasági betétet.ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_37.jpg

Napjainkban egyre több szó esik testünk elfogadásáról, az identitásunk megéléséről és a nyílt kommunikáció fontosságáról, így könnyen feltételezhetnénk, hogy nincsenek olyan témák, amikről ne beszélhetnénk szabadon, sok esetben mégis saját magunk elé állítunk falakat és alakítunk ki tabukat. Ezek fakadhatnak korábban megélt negatív tapasztalatokból, vagy akár információhiányból. A nőket érintő kérdésekben ez fokozottan megfigyelhető, akár a szexualitásról beszélünk, akár menstruációs vérzésről, hiszen sokszor még közvetlen környezetünkben, egymás között sem merünk nyíltan feltenni olyan kérdéseket, amik az intim szféránkat érintenék.
photo-1469571486292-0ba58a3f068b.jpg
Ezek a témák az idők során egybefonódtak a szégyenérzettel, annak ellenére, hogy ezek mindannyiunkat érintő, természetes folyamatok. A Libresse ezért célul tűzte ki, hogy segítséget nyújt a tabuk ledöntésében, szóra bírja a nőket és segítségükkel elkészíti a nagy női tabutérképet. A 2020-ban készült felmérés során kiderült, hogy a legnagyobb tabu a nők körében a hüvelyfolyás, amely olyan asszociációkat ébreszt az érintettekben, mint például: „koszos vagyok”, „beteg vagyok”, vagy „elkaptam valamit”. Ez egyrészről téves feltételezés, hiszen természetes, hogy a női hüvelyben váladék termelődik, és ez nem jelez feltétlenül kóros folyamatokat, másrészről pedig káros is lehet, ha a szégyenérzet miatt a nők orvoshoz sem mennek el. A hüvelyi folyás megjelenését előidézhetik akár bizonyos gyógyszerek, endometriózis, pszichés zavarok, vagy például a cukorbetegség, aminek időben való felismerése fontos lépés egészségünk megőrzése szempontjából.

A tisztasági betét használata egyre elterjedtebb napjainkban, nagyon sokan tartanak rá igényt a menstruációt megelőző, illetve az azt követő időszakban, ezen kívül pedig hasznos lehet, ha bármilyen okból kifolyólag megnövekszik a hüvelyváladék mennyisége. A Nielsen piackutató cég felmérést végzett a 18-59 éves tisztasági betétet vásárló nők körében, melyből kiderül, hogy a tisztasági betétet választók mintegy fele napi szinten használja a terméket.photo-1434973539530-5538b4681aac.jpgA normál méretű tisztasági betétek mellett a hosszú- és extra hosszú, nagyobb nedvszívó képességű betétek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Számos előnye van, hiszen: megóvja fehérneműinket a hüvelyi folyás okozta nedvességtől, segít a foltok elkerülésében, frissesség érzetet biztosít számunkra, ezáltal szabadabban, magabiztosabban élhetjük a mindennapjainkat, szégyenérzet nélkül.

Frissesség és szabadság a Libresse-szel

A Libresse vékony és szuper nedvszívó tisztasági betétei minden helyzetben magabiztosságot nyújtanak. Ez nyáron kiemelten fontos, hiszen ilyenkor általában a világos, sokszor áttetsző ruhadaraboké a főszerep. Az új Libresse Long Daily Fresh és Libresse Extra Long Daily Fresh tisztasági betétek kiváló nedvszívó képességük mellett a CurveFit technológiának köszönhetően maximális kényelmet biztosítanak.

Libresse Long Daily Fresh

  • CurveFit technológiája még nagyobb rugalmasságot és nedvszívó képességet biztosít
  • Hosszabb és elöl szélesebb kialakítás
  • Tökéletes illeszkedés és teljes kényelem
  • Légáteresztő réteg

Ajánlott fogyasztói ár: 579 Ftlibresse_dailies_fresh_extra_long_pack_x24_liners_7322540062656_1.jpgLibresse Extra Long Daily Fresh

  • CurveFit technológiája még nagyobb rugalmasságot és nedvszívó képességet biztosít
  • Extra hosszú és elöl szélesebb kialakítás
  • Tökéletes illeszkedés és teljes kényelem
  • Légáteresztő réteg

Ajánlott fogyasztói ár: 579 Ft

További információ:
Libresse

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6416651024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása