Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MET-gála 2021 / Ruhamustra

2021. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

A legjobb és a legőrültebb darabok a vörös szőnyegen...

Tegnap este megrendezésre került a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum legfontosabb adománygyűjtő rendezvénye, a MET-gála. Miután a tavalyi sajnos elmaradt a vírushelyzet miatt, az idei valódi felüdülést jelentett a sztárok számára, akik csak úgy brilliroztak különleges kreációikban a vörös szőnyegen. S ahogy 1995 óta minden évben, úgy idén is a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour látta el a gála elnöki szerepét.

Tovább

2022 Mazda CX-5 - minőségi ugrás és új felszereltségek

Jelentősen változott a Mazda stílusos, tágas és dinamikus SUV-ja, a CX-5 új változata, mely jövő év januárjában lép a magyar piacra. A 2022-es Mazda CX-5-ben mutatkozik be a vezetési mód választásának lehetősége (Mi-Drive), a továbbfejlesztett menetdinamika, a három, markánsan megkülönböztethető új felszereltségi szint. Javították még a beltér környezetét, fokozták a biztonságot.
2022_cx-5_gerlhd_c16_ext_high_until-sep-2024.jpg

Tovább

Különleges szépségek a Moschino divatbemutatóján

Már megszokhattuk, hogy egyes divatbemutatókon néha igazán észveszejtő kreációkban vonulnak fel a modellek, mi pedig szinte már fel sem kapjuk ezekre a szédületes darabokra a fejünket. A Moschino legutóbbi divatbemutatóján azonban olyat tett, ami mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül. Míg tavaly a vírushelyzet miatt bábokon mutatták be az olasz márka 2021-es tavaszi-nyári kollekcióját, addig a New York-i divathéten már egy kerekesszékes szépség is főszerephez jutott.
241698597_10159821579205990_3839920595706582209_n.jpgkép: @jeremyscott

Tovább

Megjelent a Balatoni hajnal antológia

Egy könyv, egészen pontosan egy antológia, egy hiánypótló kötet, melyben Somogy megyében és a Balaton Déli partján élő tizenhat alkotó kapott helyet. A könyv kiadója a „Berkenye Zamárdi Alkotókör” Egyesület, melynek tagjai között - a szépirodalom és képzőművészet területéről - számos profi és amatőr alkotó végzi munkáját.balatoni_hajnal_antologia2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása