Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A pink szín uralta a Nincs idő meghalni világpremierjét

2021. szeptember 29. - Antalfy Krisztina

Goodbye Bond, James Bond!

Közel két évnyi halasztás után tartották tegnap este, a londoni Royal Albert Hallban a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni világpremierjét. A film különlegessége, hogy sajnos ebben alakítja utoljára a 007-es ügynököt Daniel Craig, aki egy pink bársonyzakóban érkezett meg a premiervetítésre. A számtalan híresség mellett a királyi család tagjai is tiszteletüket tették a bemutatón. Magyarországon szeptember 30-ától láthatják a nézők a filmet.gettyimages-1343581361-1140x760_1.jpg

Tovább

Ilyen volt a dicsőséges Le Mans-ba vezető út

A következő szezonban visszatér egykori diadalainak helyszínére a Peugeot. A hosszú távú világbajnokságban (WEC) ismét rajthoz álló márkával szemben komoly elvárásokat támaszt a világ, hiszen fontos bajnoki címek és dicsőséges Le Mans-i győzelmek fűződnek a nevéhez. A Peugeot 9X8 bemutatkozására készülve érdemes áttekinteni, hogyan jutott el a márka az ambiciózus kezdetektől a Hypercar géposztályig. Először a Peugeot 905 rövid, ám annál fényesebb ragyogásáig vezető utat járjuk be.
peugeot_402.jpg

Tovább

Berobbant az interneten a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Százmilliós megtekintés a YouTube-on

Színpadok helyett videókkal szórakoztatta a közönséget az elmúlt hónapokban a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A zenei társulat jazz és swing stílusban, zseniálisan újragondolva szólaltatja meg a múlt századvégi  és mostani slágereket.Korábban turnéikkal járták a világ legnagyobb koncerthelyszíneit, a pandémia miatt azonban még nagyobb hangsúlyt fektettek az interneten megjelenő dalokra.Különleges klipjeik miatt március óta 1,5 követővel bővült a közösségi oldaluk, és már olyan videójuk is van, amit közel százmilliószor játszottak le a YouTube-on.
dcpvfwvg.jpeg

Tovább

Megnyitotta első szállodáját a B&B lánc Budapesten

Okosfunkciókkal szerelték fel a B&B Hotel Budapest City-t

B&B hotellé alakították át a hajdani Angyal Irodaház Dunára néző, kiváló panorámájú épületét. A 214 szobás ultramodern szállodát számtalan okosfunkcióval szerelték fel: annak teljes területén szupergyors WiFi áll rendelkezésre, minden szobában chromecast Smart TV-k találhatók és a vállalat filozófiájával összhangban négy elektromosautó-töltőállomást is kialakítottak a garázsban. Az 1989-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 580 szállodát üzemeltet 14 különböző országban.
nmvyvxdg.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása