Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ajándékozz tudást karácsonyra

2021. december 11. - Antalfy Krisztina

Decemberben, az ünnepek közeledtével mindenkit elfog a vásárlási láz. Sokszor azonban bajban vagyunk az ajándékválasztásnál. Biztos van olyan rokon, ismerős, aki örül a húszadik illatgyertyának vagy karácsonyi zokninak is, de ha személyesebb, hasznosabb ajándékot keresel, adunk pár ötletet.photo-1519109679804-798766d15fd2.jpg

Egyre többen gondolják úgy, hogy az esetleg kevésbé hasznos tárgyi ajándékok helyett, inkább élményekkel vagy tudással lepnék meg a másikat. Ennek több előnye is van:

-Nem kerül egy újabb porfogó a lakásba.
-Kevesebb szemetet termel, hiszen nem egy újabb tárgyat adunk díszcsomagolásban.
-Személyesebb ajándék, ha tényleg olyat választunk, ami érdekli a másikat.
-Ha tudást ajándékozunk, az egy életre szól, amivel az ajándékozott előreléphet az életben.
-Végre nem egy sablonos, unalmas ajándékot adunk, amit bárhol be lehet szerezni.

TanfolyamOKJ.hu felnőttképzéseket kínáló oldal összegyűjtött néhány ötletet, milyen online tanfolyamokat adhatunk akár karácsonyi ajándékba is.

A Fotózás alapjai

Egy kép többet mond ezer szónál. Nem véletlen az Instagram előretörése a közösségi médiában. Ráadásul már szinte mindenki zsebében ott lapul egy profi fényképező tudásával is felvértezett okostelefon. Éppen ezért egyre többek hobbijává vált a fotózás. Ha megajándékozni kívánt szeretted is megörökíti szinte minden percét, biztosan hasznos ajándék lesz számára a fotózás alapjait összefoglaló online kurzus.
photo-1503884917526-827f85aa33b3.jpgPhotoshop az alapoktól

Sokan szeretnék elsajátítani a világ legnépszerűbb képszerkesztőjének működését, akár csak azért, hogy képeikből kihozzák a maximumot, akár a kreativitásuk kiélése miatt. A Photoshop az alapoktól online kurzus humorosan, gyakorlatisan és lényegre törően vezet be a szoftver használatába.


Nyelvtanfolyamok

Szerettünk imád utazni, de a nyelvtudása még csiszolásra szorul? Egy online nyelvtanfolyammal segíthetünk, hogy még több élményhez jusson. Jelenleg angol, német, spanyol és orosz képzések közt választhatunk.


Produktivitás tréning

Mai rohanó világunkban az idő a legnagyobb ajándék. A Triplázd meg a produktivitásod! online tréning segítségével jelentősen csökkenthető a munkával és kötelező feladatokkal eltöltött órák száma, hogy több maradjon a hobbikra és a családra.
photo-1632473820692-23b4d89707d9.jpgÖnfejlesztés

Azoknak a szeretteinknek, akiket érdekel az önfejlesztés, self-coaching témaköre, szuper ajándék lehet a Hogyan hozd ki a legjobbat Önmagadból? online kurzus. A képzés végigvezet egy teljes értékű 9 hetes coaching folyamaton, mely pozitív változást tesz lehetővé egy boldogabb, és sikeresebb élet felét.


A tökéletes ajándék megválasztása persze azon múlik leginkább, mennyire ismerjük a másikat. Ha szerettünk szívesen tanul és fejleszti magát, egy jól megválasztott online tanfolyammal hatalmas örömet okozhatunk idén karácsonykor.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8816781704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása