Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nedves toalettpapír, ami nem dugítja el a csatornát

2022. november 10. - Antalfy Krisztina

Környezettudatos otthon és tisztaság egy termékkel

A nedves és száraz toalettpapírok együttes használata biztosítja a maximális tisztaság és a higiénia érzését. A Zewa frissen bemutatott termékfejlesztése a higiénia, a kényelem és a fenntarthatóság szempontjából is forradalmat jelent a tisztálkodásban.nevtelen_109.png

A toalettből mindenki úgy szeretne kilépni, hogy tisztának érzi magát. Hazánkban a legtöbben száraz toalettpapírt használnak, ami azonban gyorsabban fogy a szükségesnél, hiszen a többség biztosra szeretne menni a higiéniát illetően: A Zewa termékeket forgalmazó Essity a Ketchum Research and Analytics segítségével folytatott 2000 fős kutatásából kiderült, hogy a fogyasztók 77%-a a tisztaság érzése érdekében a szükségesnél több wc-papírt használ el.

A témáról persze nem szívesen beszélnek nyíltan az emberek, ám a Zewa célja, hogy akár arról is őszintén beszéljen vásárlóival, milyen szempontok alapján választanak toalettpapírt. Az egyedülálló piackutatás eredményeképp kiderült, hogy a fogyasztók többsége a nedves toalettpapírokat higiénikusabbnak tartja, mint a száraz papírt, ám sokan aggódnak, amiért azokat nem lehet biztonságosan lehúzni, 56 százalék szerint pedig a nedves kendők túlságosan környezetszennyezők, szemben az újrahasznosított papírból készülő, gyorsan lebomló hagyományos papírral.

7322541231532_zewa_moist_magical_winter_refill_42ct_east_ub_vi_2022.jpg

A fogyasztói igényekre válaszul dobta piacra a Zewa megújult nedves toalettpapírját: a frissen kifejlesztett kendők pont olyan biztonságosan húzhatók le, mint a száraz toalettpapírok, használatuk pedig friss, higiénikus érzést biztosít. Az új termék megtervezésénél az volt a szempont, hogy a bőrt és a környezetet egyaránt kímélje: 100%-ban növényi alapanyagokból készült, a WC lehúzása után pedig 2-szer olyan gyorsan bomlik le, mint a korábbi nedves toalettpapírok. Több illatban is kapható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes opciót!

A Zewa gyártója, az Essity elkötelezett a társadalmi és környezetvédelmi szempontból is etikus, fenntartható termékek előállítása mellett. Az alapanyagok kiválasztásától a gyártás folyamatán át a vásárlóknak biztosított késztermékekig elsődleges szempont a bolygónk és a természeti erőforrások védelme. A piacon elérhető higiéniai termékek közül az Zewa-termékek, köztük az új nedves toalettpapír is csúcskategóriát képvisel a fenntarthatóságban. 729b92f50ed2bbf.jpg

Mindezt úgy, hogy nem kell érte többet fizetni – a kívánt tisztaság eléréséhez egy-két réteg papír is elég, így lassabban fogy el egy csomag – és a fürdés utáni tisztaság érzését nyújtja minden egyes használatkor.

  • Kiemelkedően tiszta érzés
  • Kiválóan lehúzható
  • 100%-ban növényi alapú rostokból készült
  • Műanyagmentes
  • Biológiailag lebomló
  • Csomagolása újrahasznosítható

További információ:
www.zewa.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9317974342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása