Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a BABOR Adventi naptár 2022

2022. november 23. - Antalfy Krisztina

Ünnepeld bőröd szépségét idén a BABOR professzionális ampulla válogatásával: A 2022-es Adventi naptár ezúttal is 24 meglepetést tartalmaz a fiatalosan ragyogó és gyönyörű bőrért! Minden ablak mögött egy-egy rendkívül koncentrált hatóanyag tartalmú ampulla rejtőzik, amely cask is arra vár, hogy kényeztesse bőrödet – az azonnal látható eredeményekért. babor_adventskalender_2022_visual_hands.jpg

Idén valami különlegességgel is készültünk számodra: először tapasztalhatod meg a 24 napos ampullakúra sotán a DOCTOR BABOR POWER SERUM ampullák erejét. Az összetevők magas teljesítményének és a különleges hatóanyag komplexnek köszönhetően, az azonnali hatás már az első használat után látható és még nagyobb hatékonyságot kínálnak minden bőrproblémára.

A klasszikusam elegáns Adventi Ampulla Naptárral idén bolygónkat ünnepeljük! Az arany csillagokkal és finom hópelyhekkel szegélyezett ablakokból lassan kirajzolódik egy sziluett…gyönyörű bolygónk és kontinenseink körvonalai. A természet tisztelete mélyen gyökerezik a BABOR DNS-ben, s az eljövendő karácsonyokat is együtt ünnepelhessük, a naptár belseje idén sem tartalmaz műanyagot. Adj többet bőröd és környezeted számára!babor_ampulla_naptar_2022.jpg

1x DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid: Forradalmi nedvességnövelő az azonnali hidratálásért és feltöltésért 8 különböző típusú hialuronsavval és további tripeptidekkel.

1x Hydra Plus: A hyaluron ereje a maximális hidratálásért minden bőrszinten. Azonnal több nedvesség, intenzíven telt bőr és a ráncok csökkenése.

2x Algae Vitalizer: Maximális nedvesség és vitalitás a megerősített, kiegyensúlyozott mikrobiomért – a zöld algáknak és a plankton kivonatoknak köszönhetően.

2x Perfect Glow: Azonnal tökéletes ragyogás és sima, hibátlan bőr egész nap. A bőr ragyogásáért és simaságáért a ragyogó pigmenteknek, poliszacharidoknak és Perfection peptidnek köszönhetően.

3x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan: Koncentrátum betaglükánnak és mikroezüsttel – intenzív bőrápoló az azonnal nyugodt és megerősített bőrért.

3x Active Night: Aktív összetevőinek erejével azonnal megnyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és a feszülő érzést. Éjszakai regeneráció – a megfiatalított és jól táplált bőrért reggelre.

3x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Ragyogó arcszín és öregedésgátló ampulla a láthatóan optimalizált bőrért – a C-vitamin és a linolénsav egyenletesebb, simább bőrt biztosít.

3x Multi Vitamin: A vitaminpótlás visszaadja az energiát a legyengült bőrnek – az egészséges, friss és ragyogó bőrért.

3x 3D Firming: A határozott kontúrokért, észrevehetően több feszességért és kevesebb ráncért.

3x Lift Express: A tökéletes ránctalanító ampulla azonnali hatással a tengeri exopoliszacharidoknak és az azonnali lifting hatóanyagoknak köszönhetően.

További információ:
BABOR

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1917985664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása