Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Matild Palotában idén csodás fesztivállá alakul az ünnepi időszak

2022. december 02. - Antalfy Krisztina

A Matild Palota, mely a belvárosi társasági élet régi-új központja, év végére izgalmas gasztronómiai ajánlatokkal és káprázatos programokkal készül azok számára, akik szeretnék egy kicsit varázslatosabbá, egy kicsit csillogóbbá tenni az idei ünnepvárást.matild_cabaret_dinner_show_1.jpg

Az UNESCO világörökségi listájára felkerült neobarokk palota már többször bizonyította, hogy ha kifogástalan gasztronómiai élményre vágyik valaki a városban, vagy olyan csillogó és varázslatos éjszakai revü show-ra, mely minden érzékére hat, akkor jó helyen jár a luxusszálloda falai között. Így lesz ez idén decemberben is, amikor a szálloda tetőtől talpig, a The Duchess rooftop bártól egészen a Matild Café & Cabaret-ig páratlan ünnepi fesztivállal készül.

Karácsonyi ajánlat

Az év legcsodálatosabb időszakában, amikor a közös családi és baráti étkezéseknek van itt az ideje, a Matild Palota több gasztronómiai élménnyel is megajándékozza vendégeit. A hotel falai között megbújó, de annál kiemelkedőbb jelentőséggel bíró Spago by Wolfgang Puck Budapest december 1-je és 23-a között páratlan, 3 fogásos ünnepi menüvel készül a hozzá betérők számára. A marinált lazacpisztrángot, ropogós kacsacombot és máglyarakást felvonultató év végi ajánlat egészen karácsony napjáig tart, amikor is egy hamisítatlan, külön december 24-re megálmodott menüsor várja majd a vendégeket, ahol többek között olyan ikonikus fogások közül lehet választani, mint serpenyőben sült szarvasgerinc, az ünnepi fatörzs, vagy a „hagyományos” halászlé szivárványos pisztrángból házi tésztával és kaporral.matild_cafe_cabaret_6.jpgTurkey to Go – Ünnepi Spago menü elviteles változatban

Aki szívesebben élvezné a hamisítatlan Spago minőséget otthona nyugalmában, annak lehetősége nyílik erre idén is, hiszen december 15-27-e között elviteles, 4-6 főre ideális ünnepi menüt lehet rendelni az étteremből, melynek fő attrakciója egy tradicionális fűszerezéssel készült egyben sült bronzpulyka, forralt-boros almás lila káposztával, vörös áfonya szósszal és krémes burgonyapürével.

Szilveszteri programok

Szilveszter éjszakáján sem kell nélkülöznie senkinek Szántó István és csapata zseniális fogásait, hiszen a Spago december 31-én is tágra nyitja kapuit és négyfogásos ünnepi gourmet vacsorával, valamint kiváló italokkal várja a társaságokat, hogy az óév utolsó és az újév első pillanatait méltóképp megünnepelhessék.the_duchess.jpgAki az év utolsó éjszakáján felejthetetlen programra vágyik, annak ajánljuk még a Matild Café & Cabaret szilveszteri partyját, vagy a felhőkhöz közeli, varázslatos kilátással bíró The Duchess rooftop bárt, ahonnan a város összes tűzijátékát megcsodálhatjuk.

A Matild Cabaret szilveszteri programjának sztárfellépője Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit. Akrobaták lenyűgöző előadásával, táncosokkal és élő zenével kápráztatják majd a vendégeket. A műsort hajnalig tartó party követ.matild_cabaret_dinner_show_7.jpgAki pedig december végén szeretné kiélvezni a vasárnapok adta nyugalmat, azokat december 25-én és január 1-jén várja az újonnan bevezetésre kerülő Ünnepi Brunch a Matild Café & Cabaret-ban!

Legyen az idei ünnepi időszak egy teljes hónapig tartó fesztivál a Matild Palotával!

További információ: 
https://www.matildpalace.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7917993044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása