Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új kiállítás nyílt a PaperLab Galériában

2022. május 02. - Antalfy Krisztina

Minyó Szert Károly: Első Tekercsek

Minyó Szert Károly (1955) Balogh Rudolf-díjas képzőművész Szíriában készített első tekercsei a fotográfia műfajával és egy még idegen kultúrával való ismerkedés dokumentációi. Az 1973-ban Damaszkuszban és Palmürában készült fotókon még egy háborútól sértetlen világ épületei és alakjai elevenednek meg egy 18 éves fiú szemszögéből. A képek csaknem ötven évig a fiókban hevertek, most először láthatóak a PaperLab Galéria falain. Minyó Szert Károly – akit a bécsi Anzenberger Gallery képvisel – rendszeresen állít ki Magyarországon és külföldön.
6267c06c8ed35f54c110bc45_mmh_pl_minyo_webslider_1536x720.jpg

Tovább

A Toyota lesz a Giro d’Italia magyarországi szakaszának hivatalos mobilitási partnere

2022. május 6-án Budapestről rajtol a 105. Giro d’Italia, három magyarországi szakasszal: a világ legjobb kerékpárosai három napon át Magyarországon versenyeznek majd, így Budapest világörökségi helyszínei épp úgy a sportvilág érdeklődésének fókuszában lévő esemény hátteréül szolgálnak majd, mint a Visegrádi-hegység lankái, vagy épp a Balaton-felvidék. A Grande Partenza, azaz ’Nagy Rajt” nevet viselő magyarországi esemény mobilitási partnere a Toyota lesz, a japán autógyártó ugyanis hosszú évek óta a Giro d’Italia egyik főtámogatója.
toyota_giro_d_italia_nagy_rajt_2.jpg

Tovább

Így keltsük életre otthonunk üres falait

Ötletek fali dekorációhoz: posztertől a képkeretig

Emlékszem, mennyire büszke voltam arra, amikor először akasztottam ki tiniszobám falára kedvenc énekeseimről és együtteseimről a színesebbnél-színesebb posztereket. Nem illetek semmihez, mégis imádtam, ahogy keret nélkül, a ragasztószalagba kapaszkodva néztek vissza rám a 90-es évek popikonjai: Bon Jovi, 'N Sync és a Backstreet Boys mind az öt tagja.
birthday_present_tips_collage_15.jpg

Tovább

Az idei gyereknapon cseréld Ferrarira a plüssmacidat!

Legyél Te is Játékmentő!

Idén újra a három évvel ezelőtti pompájában tündökölhet a Meglepkék.hu gyermeknapi programja. Május 29-én a gyerkőcök korábban csak plakátokon vagy filmekben látott mesés sportkocsikba pattanhatnak. Az életre szóló élményért a „fizetség” nem más, mint egy jó állapotú, de már megunt játék, amivel beteg vagy rászoruló pajtásaiknak csalhatnak újra mosolyt az arcukra.
ferrari-458-spider-2932191_960_720.jpg

Tovább

Így érdemes allergiaszezonban légtisztítót használni

Otthonunkban is leselkedik ránk a láthatatlan gonosz

Tavasz van és végre újra jó érzés kabát nélkül a szabadban lenni, de nem mindenkinek, a nyár közeledtével ugyanis berobban az allergiaszezon. Sokakat úgy is utolér a szenvedés, ha négy fal közé zárkóznak, de a technológia fejlődésének köszönhetően ma már az átlagemberek számára is elérhetővé váltak olyan légtisztító rendszerek, melyek nagyobb átalakítás nélkül elférnek az otthonainkban.
allergy-1738191_960_720.jpg

Tovább

Proteindús, egészséges ételkülönlegességek eperszezon idején

Itt a tavasz, meg is érkezett az eperszezon. Végre újra a friss, magyar szamócát fogyaszthatjuk. Sokan belemártják a porcukorba az eperszemeket, de számos ínycsiklandozó édesség összetevője is ez az ízletes gyümölcs. Ma már azonban nem feltétlenül kell egy édességnek, desszertnek cukrosnak, egészségtelennek lenni. Például a nagy mennyiségű tojásfehérjét, 0% zsírt és 0% szénhidrátot tartalmazó ToTu tejtermék alternatívákkal remek, egyszerűen elkészíthető, proteindús epres desszertkrémeket, palacsinta-töltelékeket, shakeket készíthetünk, melyeket a diétázók, paleosok is bátran fogyaszthatnak.
cm6hno2e.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása