Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új taggal büszkélkedhet az ID. család

2022. május 29. - Antalfy Krisztina

Már rendelhető a Volkswagen ID.5 és az ID.5 GTX

SUV coupé modellel bővül a Volkswagen tisztán elektromos meghajtású ID. portfóliója, Magyarországon is megjelent az ID.5 és az összkerékhajtású, sportosabb kivitel, az ID.5 GTX. A coupé formával a modell nemcsak az elektromos kínálatot szélesíti, hanem egy új piaci szegmensbe is bevezeti a Volkswagen márkát.
id_5_gtx.JPG

Tovább

Egy jó masszőr nem csak masszíroz, hanem meg is hallgat

Megválasztották az Év Masszőreit

Idén először rendezték meg az Év Masszőre versenyt Magyarországon. Az internetes szavazás során több ezer szavazat érkezett a jelöltekre. A szervezők női és férfi győztest is hirdettek: 2022-ben így a fehérgyarmati Balogh Éva és a budapesti Mészáros Zsolt vehették át az elismeréseket. A hiánypótló kezdeményezés ismeretterjesztés és a szakma előtti tisztelgés is egyben.conscious-design-1ycleyrxwss-unsplash.jpg

Tovább

Tudtad, hogy a fényvédelem nem évszakhoz kötött?

Miért fontos, hogy egész évben odafigyeljünk rá?

Tízből nyolc ráncért az UV-sugárzás felelős, ezért is nélkülözhetetlen a megfelelő fényvédelem bőrünk ápolásában. A legjobb pedig, ha mindezt természetes kozmetikumokkal és fokozatosan tesszük. A téli hónapok megviselik, érzékenyebbé, sérülékenyebbé, védtelenebbé teszik a bőrt. Emiatt fel kell készíteni a bőrt a tavaszi hónapokra, hiszen hiába kisebb még ilyenkor a nap ereje, a tavaszi napsugárzás tartalmazza a legtöbb káros ibolyántúli sugarat. Ilyenkor ügyelni kell a foltosodásra, szeplősödésre és a különböző pigmentációkra is, az őszi-téli időszakban a bőrön megjelenő foltokat kell koptatni gyümölcssavas kezelésekkel.
nevtelen_108.png

Tovább
süti beállítások módosítása