Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Magas színvonalú egészségügyi ellátás a BMW Group Gyár Debrecenben

2023. január 20. - Antalfy Krisztina

Már a gyártás megkezdése előtt is

Az egészséges munkakörnyezet megteremtése és a munkavállalói egészség megőrzése kiemelten fontos a BMW Group számára. Ezért tartotta fontosnak a cégcsoport egy magas színvonalú egészségügyi központ mielőbbi kialakítását a BMW Group Gyár Debrecenben is. Az egyelőre ideiglenesen egy konténerépületben működő Egészségközpont az alapkőletételekor, 2022. június elsején kezdte meg működését.p90492365_lowres_bmw-group-gyr-debrec.jpg

Az egészségügyi szolgáltatások széles körének ellátására felkészített Egészségközpontot az anyavállalat a foglalkozás-egészségügyben elérhető legmodernebb eszközparkkal szerelte fel. A központot üzemeltető munkatársak a világ különböző pontjain található gyárak egészségügyi intézményeivel egyeztetve folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat. A Szabóné dr. Tamás Hajnalka vezetésével és Tisza Horváth Enikő asszisztens támogatásával működő Egészségközpontban a munkavállalók a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok széles körének igénybevétele mellett utazási tanácsadásban részesülhetnek, illetve egészségprogramokban és oltási kampányokban is részt vehetnek. 2023. februárjától újabb egészségügyi dolgozók csatlakoznak majd a debreceni gyár ezen részlegéhez.p90492366_lowres_bmw-group-gyr-debrec.jpgAz Egészségközpont csapata a munkavédelmi részleggel szorosan együttműködve részt vesz az épülő gyár elsősegély pontjainak kialakításában, a mentőszolgálati rendszer megszervezésében és a végleges egészségközpont megtervezésében is. Az intézmény a hazánkba érkező külföldi BMW Group alkalmazottak számára emellett általános egészségügyi szolgáltatásokat is nyújt.p90492367_lowres_bmw-group-gyr-debrec.jpgA gyártási folyamatokat 2025-ben mintegy 1 500 fős csapattal beindító debreceni BMW gyár már alkalmazott munkatársai az építkezés és a felkészülés éveiben is számos, a helyi közösségeket szolgáló programban vesznek részt. Ennek jegyében a BMW Group globális, a munkavállalók társadalmi elkötelezettségét és a közösségben való szerepvállalását erősítő kezdeményezését, az úgynevezett Social Week-et is meghonosították. Szabóné dr. Tamás Hajnalka és munkatársai az Egészségközpontban véradást is szerveztek, előadást tartottak a Tóth Árpád Gimnáziumban az elsősegélynyújtásról és a defibrillátor használatáról.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6318030492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása