Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Inspiráló újdonságok a Konyhakiállításon

2023. február 25. - Antalfy Krisztina

Ismét divatban a színek, fókuszban a fenntarthatóság

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A Budapest Arénában március 3-5. között megrendezésre kerülő 13. Konyhakiállításon számtalan termékbemutató mellett ezekre mind fény derül!konyhakiallitas_2023_ajanlo1.jpg

Álmaink konyhájának megtervezésekor fontos, hogy az időtálló funkciókat olyan játékos színekkel, mintákkal és textúrákkal egészítsük ki, amelyek tükrözik személyiségünket, megfelelnek minden elvárásunknak, és emellett szemünknek és lelkünknek is kedvesek. A Konyhakiállítás számtalan népszerű világmárka és inspiráló tervező segítségével a modern és hosszútávon is szerethető konyhák világát hozza közel hozzánk.konyhakiallitas_2023_ajanlo12.jpgMik 2023 legnépszerűbb konyhatrendjei? Nézzük az 5+1-es toplistát!

1. Trükkös tükrök

A teret optikailag bővítő megoldások tárháza igen gazdag. Ha kisebb méretű a konyhánk, akkor a szokványos megoldások helyett bátran alkalmazhatunk tükröket a szekrények frontjain! A tükörfrontok remekül belesimulnak bármilyen közegbe, miközben izgalmas csavarral verik vissza a fényt, így a térélményt nem csak tágítják, de gazdagítják is.

2. Vörös tónusok

A konyha az otthon szíve és lelke, egy olyan helyiség, ahol ízek, élmények és érzelmek születnek. Ezt a hívogató atmoszférát erősítheted meg vörös tónusokkal! A piros szín árnyalatai képesek az érzelmek talán legszélesebb skáláját előidézni bennünk: közvetíthetnek szeretetet, szenvedélyt, merészséget, erőt, melegséget, inspirációt is. Ha igazán drámai, markáns hatást szeretnél elérni, akkor az egy vörös szekrénnyel vagy fronttal biztosan sikerülni fog!konyhakiallitas_2023_ajanlo4.jpg3. Látványos falikarok

Bár a konyha továbbra is a sütés-főzés központja, szerepe átalakult és kibővült: ez a helyiség lett az elmúlt évek egyik legkedveltebb szórakozóhelye, ahol barátainkkal kikapcsolódhatunk, online meetingelhetünk a kollégákkal, vagy ahol a gyerekek befejezhetik a házi feladatukat. Ezért is fontos, hogy olyan rugalmas konyhai világítást tervezzünk, amely minden forgatókönyv esetén megállja a helyét, mint például a mozgatható, állítható és látványos falikarok.

4. Természetes anyagok

A zöld márványok és kövek az egyik legnépszerűbb konyhai designtrendek közé tartoznak. Természetes, kortalan luxust, kiegyensúlyozottságot és nyugalmat sugároznak. A zöld kövek tengernyi árnyalatával és textúrájával találkozhatunk a modern otthonokban, a világos, már-már mentába hajló tónusoktól sötét smaragd és méregzöldig most minden árnyalat divatban van.konyhakiallitas_2023_ajanlo7.jpg

5. Színes tűzhelyek

Legyen szó régi vagy új konyháról, egy színes tűzhellyel igazán egyedivé teheted a teret. Egy ilyen látványos, masszív szerkezet az egész konyhát öltözteti, kiemelve a helyiség egyik legfontosabb területét, ahol az igazán különleges fogások készülnek.

+1. Menő a monokróm (is)

Bár a színeknek az idei trendek alapján csak képzeletünk szab határt, a modern és minimál stílust kedvelők továbbra is választhatják a kiegyensúlyozott és visszafogott monokróm konyhát, melyet természetes kövekkel, szép fa felületekkel és organikus, lágyabb formákkal tehetünk még harmonikusabbá.konyhakiallitas_2023_ajanlo3.jpgA Konyhakiállításon bemutatkozik 2023 legenergiatakarékosabb konyhája!

Akár kisebb átalakítást, lakásfelújítást tervez, akár most költözik új otthonába, az ország egyetlen éves konyhai seregszemléjén számtalan újdonság vár minden érdeklődőt. A hagyományokhoz híven idén is több olyan bútor, konyhai kis- és nagygép debütál a hazai nagyközönség előtt a Konyhakiállításon, melyeket eddig csak külföldi szakmai eseményeken mutattak be.

Az esemény sztárja vitathatatlanul a 2023-as év legenergiatakarékosabb komplett konyhája lesz, mely csak itt, erre a három napra épül fel! A kiemelkedően alacsony energiafogyasztású gépek mellett azt is megnézhetjük, melyek a környezettudatos életmódhoz kapcsolódó legfontosabb konyhagép funkciók, mint például a frissentartó technológia, de kiderül az is, hogy mit tudnak a legújabb okos konyhai eszközök. Az újdonságokra nyitott vásárlók utánajárhatnak, hogy milyen újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek a 21. századi készülék, amelyek már a javíthatóságra, tartósságra és a hosszú garanciára is kiemelt figyelmet fordítanak. konyhakiallitas_2023_ajanlo10.jpgA Konyhakiállítás a legfrissebb konyhatrendek és szakmai kiállítói programok mellett jó néhány különleges ízélményt ígér idén is, hogy a Samsung Nagyszínpadára Michelin csillagos séfek, színészek és népszerű bloggerek hozzák el kedvenc receptjeiket, majd bemutatóik után személyesen is lehet találkozni velük. Az izgalmas receptélmények mellett titkos Gin Tonic ízeket kóstolhatnak a látogatók, valamint egy formabontó Eggs Benedict párbajt is megnézhetnek március 3-5. között a Budapest Arénában.

Az esemény megszokott módon idén is nyereményjátékkal vár mindenkit, melynek fődíja egy személyre szabott konyhabútor 2,5 millió Ft értékben. Bővebb információ és részletes program: www.konyhakiallitas.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9318057938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása