Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Felhívás a XVIII. Janikovszky Éva Meseíró Pályázatra

2023. március 01. - Antalfy Krisztina

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Móra Kiadó hagyományaihoz híven, a Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával 2023-ban ismét meghirdeti a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatát, 7-16 éves gyerekek számára három korcsoportban.unnamed_1_80.jpg

Pályázati időszak: 2023. március 1. – április 12.

A pályázók három korcsoportban indulhatnak:

I. korcsoport: 7-9 évesek,

II. korcsoport: 10-13 évesek,

III. korcsoport: 14-16 évesek.

Az elkészült meséket, történeteket e-mailen lehet beküldeni a janikovszky@fszek.hu címre. A pályázók tematikai megkötés nélkül, szabadon választott téma feldolgozásával vehetnek részt. Pályázni magyarországi és határon túli településekről egyaránt lehet. Minden jelentkező egy, maximum 15.000 karakter (5, A/4-es oldal) terjedelmű, nyomtatásban eddig még meg nem jelent írást nyújthat be.unnamed_36.pngA pályaműveket a könyvtár könyvtárosaiból álló előzsűri értékeli, és kiválasztja azokat a meséket, amelyeket érdemesnek talált a szakmai zsűrihez való továbbjutásra. A szakmai zsűri dönt a végleges díjazási sorrendről.

Az ünnepélyes díjátadóra 2023. június 2-án kerül sor a Palota Könyvtárban (VIII., Budapest, Reviczky u. 1.).

A XVIII. Janikovszky Éva meseíró pályázat védnökei Janikovszky János, a Móra Könyvkiadó vezérigazgatója és dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója lesz. A 2023. évi meseíró pályázat a Móra Könyvkiadó támogatásával kerül megrendezésre.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9518061412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása