Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így hozd el a tavaszt az erkélyedre is!

2023. május 25. - Antalfy Krisztina

Scandinavian Sleeping & Living

A jó idő érkezésével egyre inkább vágyunk a szabadba, a természet közelségéről pedig akkor sem kell lemondanunk, ha lakásban élünk. Jól megválasztott, időjárásnak megfelelő bútorokkal, és megfelelően elhelyezett növényekkel, árnyékolással bármelyik balkont vagy erkélyt otthonossá tehetjük. A JYSK szakértői összegyűjtötték a 2023-as trendeket, és azokat a tippeket, amelyekkel a kis tereket is kényelmessé varázsolhatjuk. robin-jonathan-deutsch-t3bxn_fb9vs-unsplash.jpg

Saját otthonunk, a kertek, erkélyek, teraszok alakítása a koronavírus-járvány óta sokkal nagyobb figyelmet kap, így a kerti bútorok iránti kereslet is jelentősen megnőtt a járvány előtti szintekhez képest – derült ki a JYSK összeállításából. 2020-ban a JYSK-nél a nyár közepétől berobbant a kerti bútor vásárlás és összeségében a szezon végére 20 százalékkal nőtt a kerti bútor árbevétel, 2021-ben a szezon végére 12 százalékkal emelkedtek az eladások, 2022-ben pedig 10 százalékos forgalomnövekedést könyvelhetett el a JYSK. inneute.jpgNem mindegy azonban, hogy milyen bútort választunk, az időjárási viszonyoknak és a térnek maximálisan megfelelő kertibútor megtalálása lehet az első lépés a tökéletes hangulat megteremtéséhez. A JYSK szakértői ezért összeszedték, mire kell figyelni az erkélyek, teraszok berendezésekor.

Kényelmes és praktikus

A kisebb helyeken, azaz a balkonon és erkélyen is jól használható kávézó- és bisztró szettek idén is nagy népszerűségnek örvendenek. Ebben az évben is hódítanak a skandináv trendek és természet ihlette bútorok. Továbbra is népszerűek a fából – például eukaliptuszból vagy akácból - készült kerti bútorok, de egyre több érhető el teak fából is. A fabútorok a természetes anyaguk miatt egyébként időről időre némi karbantartást igényelnek, csiszolást és olajozást, ezekkel megelőzhető a fa korai elhasználódása, és a bútor hosszútávon is megőrzi szépségét.201454.jpgLegtöbben még mindig az úgynevezett petán kerti bútorokat választják, ezek műanyagból „szőtt” rattan stílusú termékek, amelyeknek a váza acél, alumínium vagy polipropilén. Az anyagnak köszönhetően a karbantartás is egyszerű: ellenállnak az időjárásnak, így akár egész évben a szabadban hagyhatók. A kínálatban elérhetőek már újrahasznosított alumíniumból és óceáni műanyagból készült verziók is.

Szikrázó napsütés

Idén is népszerűek lesznek a függőágyak, függőszékek és hintaágyak, valamint azok a napozóágyak, amelyek külön-külön, vagy összetolva is használhatók. Tökéletes választás lehet ez azoknak, akik az ebéd utáni sziesztát töltenék a balkonon. Annak sem kell aggódnia, aki inkább az árnyékos helyeket kedveli, hiszen újra hódítanak a retro stílusú rojtos napernyők, amivel erkélyünket még hangulatosabbá tehetjük. Az idén megjelenő színes és többféle mintával elérhető ernyők pillanatok alatt egyedivé varázsolhatják a teraszunkat.194476.jpgA kiegészítőkben rejlik a varázslat

A különböző nyári kiegészítők közül a kaspók és virágládák is rendkívül népszerűek. Ezeket a termékeket nem csak díszítésre, de térelválasztóként is használhatjuk, így elkülönített kültéri tereket hozhatunk létre. Jó hír a balkonkertészeknek, hogy a különböző fűszer és dísznövények gyönyörűen mutatnak a fa hatású ládákban, a tavasz pedig tökéletes akár paradicsom vagy paprika palánták ültetésére is.

További információ:
JYSK Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8018132116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása