Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A HONOR egy mesterséges intelligenciát is bevetette a HONOR 90-nél

2023. június 15. - Antalfy Krisztina

Az új alkotásokat a HONOR 90 gyémánt és smaragd dizánja ihlette

A HONOR ma bemutatta azt a műalkotássorozatot, amit Christian Venables brit digitális művésszel együttműködve hozott létre. Venablest a HONOR 90 formatervezése inspirálta, és kreatív mesterséges intelligencia eszközökkel integrálta műalkotásaiba a HONOR 90 színeit és hátlapi elemeit. A HONOR és Christian Venables által bemutatott MI által generált műalkotások sorozata tökéletesen megragadja az ideális nyári hangulatot.honor_90_aigc_teaser_7.jpg

Ezek a lenyűgöző műalkotások boldog nyári jeleneteket ábrázolnak, és a hamarosan megjelenő HONOR 90 gyémántezüst és smaragdzöld színváltozatainak dizájnja ihlette őket. Venables a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőséget kihasználva hozott létre egyedi műalkotásokat, amelyek tökéletesen átadják a készülék hangulatát.

„Nagy örömömre szolgál, hogy megoszthatom ezeket a műveket a világgal" – nyilatkozta Christian Venables művész, a CSV Studio igazgatója. „Volt lehetőségem egy pillantást vetni a HONOR új okostelefonjára. Gyönyörű kialakítása van, amely kiváló inspiráció a kreatív MI-eszközös munkához. Bőven lehet meríteni formatervezéséből és a színekből a műalkotások létrehozásához."

honor_90_aigc_teaser_4.jpgA hamarosan megjelenő HONOR 90 a fiatalabb generáció tökéletes okostelefonja lehet, amelynek dizájnja és kamerafunkciói a legjobb eszközzé teszik arra, hogy megteremtsék, megörökítsék és megosszák a hangulatukat. A HONOR és Christian Venables mesterséges intelligencia által generált műalkotásai ezen az elképzelésen csavarnak egyet, és a mesterséges intelligenciát használják a készülő telefon hangulatának megalkotására, megörökítésére és megosztására. Mindenkinek szüksége van egy társra, akivel alkothat, megoszthat és inspirálhat, a HONOR 90 pedig megkönnyíti ezt. A HONOR 90 több mint egy készülék, ugyanis lehetővé teszi, hogy bárki megörökíthesse a körülötte lévő, valódi szépséget, és kifejezze hitelességét, szenvedélyét és élményeit.honor_90_aigc_teaser_1.jpgAz MI gyors fejlődésének tendenciájával összhangban a HONOR Talents Global Design Awards idén arra ösztönzi a fiatalokat, hogy mesterséges intelligencia szoftverrel alkossanak művészetet. A verseny 10 AIGC (AI Generated Content, azaz mesterséges intelligencia által generált tartalom) innovációs díjat is magába foglalhat, és ez az első olyan dizájnverseny az okoseszközök iparágában, amely AIGC műalkotásokat mutat be. Ez egy újabb példa arra, hogy a HONOR támogatja a fiatalokat abban, hogy a technológia, a művészet és az emberiség területén tovább folytassák a kiválóságra való törekvésüket.

Az AIGC alkotások a HONOR hivatalos közösségi oldalain tekinthetők meg.

További információért látogass el a HONOR weboldalára:
https://www.facebook.com/honormagyarorszag
https://www.tiktok.com/@honorhungary
https://www.instagram.com/honorhungary/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8118147032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása