Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

BOGGIE: EZ VAGYOK ÉN – 10 éves jubileumi koncert

2023. augusztus 22. - Antalfy Krisztina

Csemer Boglárka „Boggie” Parfüm című dalával és annak innovatív klipjével vált a magyar és a külföldi könnyűzene meghatározó alakjává. Az idén tíz éves Boggie produkciót az énekesnő augusztus 24-én egy nagyszabású jubileumi koncerttel ünnepli meg a Várkert Bazárban.boggie.jpg

Boggie dalai a magyar és a francia kultúrából egyaránt merítenek: a popdalok, a sanzonok és a jazz világa is megjelenik a lemezeken, létrehozva ezzel egy egyedi és különleges hangzásvilágot. Tíz éves pályafutása alatt négy nagylemezt, és számtalan hazai és külföldi fellépést tud maga mögött. 2015-ben ő képviselte hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a döntőbe jutott, 2018-ban pedig az USA-ban léphetett fel az SXSW Fesztiválon. 2019-ben az ő produkciója volt a francia énekes, ZAZ előzenekara a Budapest Parkban.

Még abban az évben egy balti turnén is részt vett, 2022-ben pedig Algériában lépett a nagyközönség elé. Idén a negyedik nagylemeze, Fragilité (’Törékenység’) címmel jelent meg, a jubileum alkalmából pedig Boggie egy bakelitlemezzel is kedveskedik a közönségnek, amin helyet kapnak az elmúlt tíz év legjobb dalai. Az ünnepi koncertre nagy izgalommal készül, az estén a ma már klasszikusnak számító dalok, mint a Parfüm vagy a Japánkert mellett felhangzanak majd az új album legjobb dalai is. A koncerten a zenekar mellett egy vonósnégyes is fellép, új színnel gazdagítva ezzel a már jól ismert dallamokat, valamint Boggie számára kedves vendégművészek is emelik majd az est fényét.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7418200775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása