Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Izgalmas fényvédő újdonságok a Rossmann-nál

2023. augusztus 24. - Antalfy Krisztina

A legígéretesebb fényvédőkért már elég csak a drogériáig menni

Míg a fényvédelem témája is csupán néhány éve hódít olyan széles körben, mint manapság, a hozzá kapcsolódó termékek piaca is egészen szűkös volt az utóbbi időkig. A drogériákban kapható napvédő termékek sokakban inkább idézték fel a gyerekkori strandolások emlékét, mint a professzionális arcápolás alapját jelentő minőségi fényvédelmet, ez azonban mára gyökeresen megváltozott.arturo-rivera-9j2yhuhk7ac-unsplash.jpg

Egyáltalán nem kell már kizárólag a drága külföldi online rendelésekre vagy a csak patikák kínálatában elérhető márkák termékeire hagyatkoznunk, a Rossmann polcain például a bőség zavara fogad minket, ha a fényvédők között keresgélünk.

A bőrünk egészségének megőrzése és védelme érdekében a fényvédelem kiemelkedő fontosságú, nem csak a nyári hónapokban, de egész évben. Az UV-sugarak által okozott káros hatások ellen való védekezés nem csak az arc, hanem a test bőrére is kiemelt figyelmet igényel.

 

A Rossmann fényvédő újdonságai közül a 4 legizgalmasabb márka termékei is mind széles spektrumú védelmet biztosítanak az UVA és UVB sugarak ellen, miközben hidratálják, táplálják és revitalizálják a bőrt. Velük kapcsolatos tapasztalataikról és kedvenceikről pedig a hazai skinfluencerek nagyjait is megkérdeztük.

A fényvédelem számomra a legfontosabb téma a bőrápolásban, nagyon lényeges minél többet beszélni róla, hogy legyen ez egy automatizmus mindenkinek. Nemcsak az esztétikai szempontok miatt, mint az öregedésgátlás, vagy a szép bőr megőrzése, hanem azért, mert a bőrünk egészségének a legfontosabb pillére. Amikor kicsi voltam, még nem volt ennyire a köztudatban a téma, de úgy érzem, lassan, fokozatosan, de átmegy az üzenet, amiben szerintem óriási szerepe van a skinfluencereknek és azoknak, akik a tudatos bőrápolással foglalkoznak. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Rossmannban már olyan fantasztikus fényvédő-felhozatal található, mint egy nyugat európai drogériában – a legjobb márkák közül válogathatunk. Minden különleges problémára lehet találni terméket, például ha valakinek érzékeny a szeme, vagy vannak olyan fényvédők, amelyek külön a száj területén alkalmazhatóak. A fényvédelem most már teljes és nagyon izgalmas!” – mondta el Lilu.

Három évvel ezelőtt, amikor többek között elkezdtem terjeszteni a mindennapos fényvédelem fontosságát, sok esetben abba a problémába ütköztünk, hogy patikákban nyári időszakon kívül nem lehetett fényvédőt kapni – ez a probléma még idén is jelen volt, drogériákban pedig nem igazán volt mindennapos használatra kényelmes, elegáns textúrájú termék. Így hát maradtak az online rendelések, amelyekkel sokaknak meggyűlt a baja – főleg amiatt, hiszen megtalálni a jó fényvédőt nagyon nehéz, időigényes folyamat. Vannak esetek, amikor 5-6 vagy akár ennél is több darabot ki kell próbálni ahhoz, hogy tényleg találjunk számunkra megfelelő, kényelmes terméket, amit szeretni fog a bőrünk, és nem utolsó sorban tolerálni mindennaposan, egész nap! Szerintem hatalmas előrelépés, hogy már drogériás viszonylatban is ekkora a kínálat a mindennapos használatra alkalmas kényelmes darabokból, mindenki nagy eséllyel megtalálhatja a számára megfelelő darabot, legyen szó fluidos, könnyedebb darabokról a zsíros bőrűeknek kedvezve, vagy gazdagabb krémes textúráról más bőr igényeit kielégítve.” – mesélt tapasztalatairól Szabóová Dóra, Okosszépség.

 

Nagyon fontos a fényvédelem, és az oldalam létrejöttének elején azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan azért hanyagolták a dolgot, mert nem volt kényelmes és olcsó fényvédő, ami könnyen elérhető. Büszke vagyok a Rossmannra, amiért ilyen színvonalas termékpalettát kínál, abszolút tapasztalom, hogy rengeteg ember komolyabban veszi a témát és sokkal könnyebben talál magának fényvédőt, mióta a drogériákban is ennyi szuper termék megtalálható.” – tette hozzá Berényi Vivien, skinsbyvivi, tudatos bőrápoló, skinfluencer.

Beauty of Joseon

A Beauty of Joseon különleges termékpalettája olyan hatékony és ápoló összetevőket kínál, melyek gondoskodnak a bőr hidratáltságáról és védelméről. Az ázsiai gázló kivonat, antioxidánsok, hialuronsav és panthenol kombinációja által a bőr üdébb, feszesebb és hidratáltabb megjelenést kap. A Centella Asiatica nyugtató fátyolmaszk és a Relief fényvédő arckrém SPF 50 ideális választás a bőrbarát, hatékony fényvédelemhez, valamint a tudatos bőrápolási rutin kiegészítéséhez.

A tudatos bőrápolás hazai szinten már olyan mértékű népszerűségre tett szert, hogy elég a Rossmann üzletekig elmenni ahhoz, hogy találjunk egy olyan kényelmes SPF 50-es fényvédőt, mint amilyen a Beauty of Joseon fényvédője is - ez pedig óriási fejlődés az elmúlt évekhez képest. Nagy örömömre szolgál, hogy az országunkban élő nők (és egyre több férfi) számára is mondhatni természetesnek tekinthető a mindennapos fényvédelem télen-nyáron.” – fejtette ki Kárpáti Evelyn, tudatos bőrápoló, az Elyn’s Lab alapítója. „A fényvédelem fontosságáról azonban véleményem szerint nem lehet eleget edukálni - nemcsak a pigmentfoltokat, vagy a korai bőröregedést előzhetjük meg vele, de sok esetben a melanomát is. Nagyon fontosnak tartom felhívni arra is a figyelmet, hogy a megfelelő fényvédelem mellett évente egyszer mindenképp érdemes elmenni egy anyajegyszűrésre is, ugyanis ez is hozzá tartozik a megelőzéshez” – tette hozzá Evelyn.

A Beauty of Joseon fényvédője az utóbbi néhány évben meghódította a világot, rengeteg külföldi szakember és híresség kedvence lett, ami nem is meglepő. Ötvözi egy szuper nyugtató, antioxidánsokban gazdag hidratáló pozitív tulajdonságait a magas, szélesspektrumú fényvédelemmel. Ez az a termék, ami szinte minden vendégemnek bevált, miután az ajánlásomra beszerezték bőrtípustól függetlenül. A könnyű, kellemesen krémes textúrának köszönhetően szépen terül a bőrön, illatmentes, nem csípi a szemet és nem hagy fehér réteget. A koreai fényvédőkre jellemzően felkenés után fényes, viszont 10-15 perc alatt beszívódik és egy egészséges, természetes bőrfényt hagy maga után. Mindenképp érdemes tenni vele egy próbált annak, aki még keresi az igazi fényvédőt.” – mondta el Gyulai-Sélley Laura, kozmetikus, bőrápolási tanácsadó.

A koreai márka termékei Vivi szerint is mindenképp megérnek egy próbát, mert szinte lehetetlen bennük csalódni:

A Beauty of Joseon fényvédő világszínvonalú, rengeteg ember kedvence és nem hiába. Nemcsak az UV-sugarak ellen véd, de barriererősítő összetevőket is tartalmaz, a szemet nem csípi, a legérzékenyebb bőrre is jó. Nagyon örülök, hogy nem kell már webshopos rendelésekkel bajlódni, ha valaki le szeretne csapni rá, egyszerűen besétálhatunk egy Rossmannba és megvehetjük.”

Revuele

A Revuele fényvédő krémek kifejezetten a bőr igényeire szabottak. Az Oil Control fényvédő krém ideális választás a kombinált és zsíros bőrűeknek, mivel nem tömíti el a pórusokat és nem hagy kellemetlen ragacsos érzetet. A Moisture Boost fényvédő krém pedig mélyen hidratálja a bőrt anélkül, hogy nehezítő réteget hagyna maga után. Mindkét Rossmannban kapható termék széles spektrumú védelmet nyújt az UV-sugarak ellen, és biztosítja a bőr számára a friss, hidratált megjelenést.

A Revuele OIL CONTROL típusát a párom unszolására vásároltuk meg előszőr, jóval az előtt, hogy kaptam ajándékba tesztelésre. Szerintem főleg amiatt csúcs a termék, mert a textúra nem tipikus fluid – folyós, hanem egy lágy krémről van szó, ami elkenéskor még könnyedebbé válik az eldolgozás hatására. Sokszor kérnek tőlem tippet zsíros bőrön is jól működő darabra, ami nem fluid, de mégsem a megszokott ragacsos krém. Ez a termék zseni a saját kategóriájában, nyaralásra is vittük.” – osztotta meg kedvenc termékéről Okosszépség.

Frudia

A Frudia Ultra UV Shield fényvédő krémje egy könnyed, tejes állagú formula, mely gyorsan beszívódik a bőrbe és mélyen hidratálja azt. Az Ultra UV Shield fényvédő krém tartalmaz hialuronsavat, aloe verát, antioxidáns C-vitamint és bőrvédő hatású algakivonatot, melyek segítenek megelőzni a ráncok kialakulását. A Sun Tone Up Base fényvédő krém ideális választás a smink alá, mivel egységesíti a bőr tónusát és hatékonyan véd a káros napsugárzástól, anélkül, hogy fehér réteget hagyna maga után.

Hello Sunday

A Hello Sunday fényvédő termékei széles spektrumú védelmet nyújtanak az UV-sugarak ellen, miközben gondoskodnak a bőr hidratáltságáról és ápolásáról. A The One For Your Body fényvédő testre tejes állagú és gyorsan beszívódó, így kényelmes viselet az egész testen. A The Take-Out One fényvédő stift könnyű és praktikus megoldást nyújt a rohanó hétköznapokra, míg az illatmentes The Everyday One fényvédő arcra ideális választás minden bőrtípus számára. Az ajakápoló balzsam, The One For Your Lips védi és ápolja az ajkakat, míg a The Matte One fényvédő arckrém kifejezetten a zsíros, pattanásos bőr igényeire szabott.

A Hello Sunday az egyik személyes kedvenc fényvédő márkám, annyira szuper, hogy rengeteg különböző kényelmes fényvédőt kínálnak.” – avatott be minket Vivi. „Megtalálható köztük arcra való fényesebb és mattabb fényvédő is, az egyik legjobb termékük szerintem a szemkörnyékre való fizikai fényvédő. Nem csípi a szemet, ezzel sokan küszködnek, illetve nálam a korrektort is kiváltja, ez pláne a meleg nyári napokon hatalmas pluszpont, hisz van egy kis színe, ami a sötét karikákat nagyon szépen elfedi. A másik szuper termékük a fényvédős ajakápoló, a textúrája krémes és könnyen kenhető, sok SPF-es ajakápoló textúrája kemény, ezért nehéz használni. Emellett olyan, mintha egy szájfény lenne az ajkakon, gyönyörűen csillog.” – mesélte.

A Hello Sunday legnagyobb pozitív meglepetése számomra a The Matte One darabja volt. Sokan kutatnak úgy mattuló fényvédőt, hogy az közben ne legyen szárító hatású, ez pedig pont az a darab.” – árulta el Okosszépség. „Az 50-es védelmű ajakápolójuk szintén szuper, nincs tipikusan fényvédő íze, ami sokszor eltántorítja a vásárlókat a fényvédős ajakápolóktól, pedig az ajkaink védelme is nagyon fontos mindennaposan. Amit külön kiemelnék a márkától, az a The One for Your Eyes 50-es ásványi fényvédő direkt szemkörnyékre – hatalmas segítség tud lenni abban az esetben, ha az arcunkon jól működő kedvenc fényvédőnk a szemkörnyékünket irritálja – legtöbbször valamelyik organikus (kémiai) filter miatt.” – tette hozzá.

Ezek az új fényvédő termékek egytől egyig kiváló minőségű összetevőkkel rendelkeznek, és egész évben megfelelő védelmet nyújtanak az UV-sugarak ellen, a legjobb bennük pedig az, hogy valóban elég csak a legközelebbi drogériáig mennünk értük. A Rossmann kínálatában természetesen megtalálható még számos fényvédelemmel kapcsolatos termék, amely segít megőrizni bőrünk egészségét és szépségét. Érdemes közöttük igényeinknek és bőrtípusunknak megfelelően válogatni, hogy könnyedén élvezhessük a napfényt anélkül, hogy aggódni kellene a bőrünk védelme miatt.

További információ:
Rossmann Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5018200795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása