Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így kapcsolódj ki az ünnepi őrületben: decemberi film- és sorozatajánló

2023. december 05. - Antalfy Krisztina

Utánozhatatlan karácsonyi premierek a Disney+ decemberi kínálatában

A hideg beköszöntével és a korai sötétedéssel egyre kevesebb kedvünk van kimozdulni az otthon melegéből, mindez pedig remek lehetőséget kínál a benti kikapcsolódásra. Ráadásul ideális alkalom ez arra is, hogy bepótoljuk a lemaradást és élvezzük azokat a tartalmakat, amelyeket az év során halogattunk. Ha szerinted nincs karácsony Kevin nélkül és a fa díszítése közben is a „Legyen hó!”-t dúdolod, esetleg inkább John McLane és Hans Gruber ikonikus összecsapását néznéd meg újra, vagy akár teljesen hidegen hagynak a karácsonyi tartalmak, a Disney+ felületén biztosan találsz magadnak megfelelő néznivalót – korosztálytól függetlenül. 
f8c07186bb6406d43d0a929d8a35ee06.jpg

Azoknak, akik már a karácsonyra hangolódnának

Az ünnepi gyűjteményben olyan újdonságok szerepelnek, mint a „Télapuk” (The Santa Clauses) második évada, az „Egy igazi karácsony” (Dashing Through the Snow), és az „Egy ropi naplója - Karácsony: Négy fal között” (Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever). Emellett olyan karácsonyi családi klasszikusok, mint a „Reszkessetek, betörők!” filmek (Home Alone 1-4), a „Muppeték karácsonyi éneke” (The Muppet Christmas Carol) és a listán méltóképpen helyet foglaló, idén 10 éves Jégvarázs (Frozen 1-2) vagy az idén 35 éve mozikba kerülő, és sokak szerint a valaha készült legjobb karácsonyi film, a „Drágán add az életed!” (Die Hard) is megtalálható a platformon.
274821.jpgAzoknak, akik a premiereket várják

December 15-étől elérhető az „Indiana Jones és a sors tárcsája” (Indiana Jones and the Dial of Destiny), 20-ától a „Percy Jackson és az olimposziak” (Percy Jackson and The Olympians), valamint két nappal később mutatkozik be a Marvel univerzum hősein alapuló „Mi lenne, ha…?” (What if...?) sorozat második évada, amibe nagy meglepetésként a képregényes univerzum egyik legismertebb karaktere, Tony Stark, vagyis a Vasember is visszatér.
hero-image.jpg

Azoknak, akik mozimaratonra vagy sorozatdarálásra készülnek

Az összes Marvel film és sorozat, a teljes Star Wars saga, vagy az „Éjszaka a Múzeumban” (Night at the Museum) és a „Karib-tenger kalózai” (Pirates of the Caribbean) filmek mind egybegyűjtve, egy gombnyomásra nézhetők. A sorozatok szerelmesei sem unatkoznak majd, az „FX A mackó” (FX The Bear), a „Gyilkos a házban” (Only Murders in the Building), a „Modern család” (Modern Family) és „A Simpson család” (The Simpsons) összes évada is elérhető már a kínálatban.pirates_of_the_caribbean_hp_0000_mcdpiof_ec002.jpgA Disney+ karácsonyi filmjei, sorozatai és premierjei remek kikapcsolódást nyújthatnak az egész családnak az ünnepi időszakra. Legyen szó akcióról, thrillerről, drámáról, képregény - vagy animációs filmről, a streamingszolgáltatón minden korosztály megtalálhatja a neki tetsző tartalmat.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1318274335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása