Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új évaddal jön a Hot Wheels – Adj gázt!_Mattel

2024. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

Szeptember 9-én debütál világszerte a Netflixen, így Magyarországon is a Mattel Television Studios akciódús animációs sorozatának második évadja. A népszerű játék karaktereire építő Hot Wheels – Adj gázt! új epizódjai még több epikus autót, lehengerlő versenyt, extrém kaszkadőrmutatványt tartogatnak a nézőknek, akiknek a körében a széria rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Az első évad a 2024. márciusi premier után 69 országban jutott be a Top 10-be a tévénézettségi listákon.
yzbzk3zw.jpeg

A tíz részes második évadban a hat reményteli versenyző, Coop, Spark, Mac, Brights, Axle és Sidecar a Camp Champ Grand Prix befejeztével szintet lép. Várja őket a Hot Wheels Ultimate Garage Racing Camp, ahol a következő generáció legjobbjaivá válhatnak. A gyerekpilóták eddigi pályafutásuk legkeményebb kihívására készülnek. Az, aki megnyeri versenyeket kiérdemli a végső díjat. A tét minden eddiginél nagyobb, ami a két új résztvevőnek köszönhetően még kiszámíthatatlanabbá válik. Bemutatkozik a mezőnyben a titokzatos Cruise és az ijesztően gyors Street Shrieker.hw_adj_hazt_kep.jpeg

„A folytatásban még több Hot Wheels – Adj gázt! autóval, karakterrel, futamokkal és történettel rukkolunk elő, hogy a gyerekek, illetve az egész család szórakoztató, fantasztikus kalandokat élhessenek át ebben az évadban is a képernyők előtt.” - Rob David, a Mattel Television Studios tartalomfejlesztésért felelős alelnöke és a Hot Wheels – Adj gázt! vezető producere.

A Hot Wheels – Adj gázt! sorozatot Rob David mellett Melanie Shannon, a Mattel Television Studios (He-Man and the Masters of the Universe) kreatív tartalmakért felelős vezetője és Jordan Gershowitz (Sharkdog) fejlesztette. A főcímdalt Patrick Stump, díjnyertes zenész, dalszerző, a Fall Out Boy énekese szerezte, emellett az összes epizód zenéjének, zenei aláfestésének és betétdalának komponálásában is vezető szerepet vállalt. Az animációs munkálatokat a Sprite Animation és az OLM Digital végezte el a szérián.

Ha tetszett a poszt, itt is megtalálsz:
Facebook: VoilaMode
Instagram: @antalfykrisztina
Tik-Tok: @krisztinaantalfy
360_f_159911443_nyhydzktchhojef4zbgcrq4ib1wsu3zx.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4318470179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása