Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A tíz legjobb frizura-guru blogger

2012. május 09. - Antalfy Krisztina

Hajtanácsadás a YouTube-on

A divatról, azon belül is haj és stílus tippekről manapság nem csupán az ahhoz értő szakemberek osszák meg ötleteiket. Az internetnek köszönhetően mára szinte bárki közzé teheti trendi tanácsait a világ számára. Én most bemutatom nektek a 10 legötletesebb haj bloggert, akik nem csak figyelik a legújabb frizura trendeket, de gyakran diktálják is azt.


Ezek a lányok mindenféle tanfolyam és előképzettség nélkül mesteri szintre emelték a tanácsadást oldalaikon. Legyen a hajad hosszú, rövid, eredeti, pótolt, egyenes szálú vagy göndör, biztos vagyok benne, hogy találsz legalább egy frizurát a „fodrász tanoncok” tippjei között, melyet egész nyáron viselni fogsz. Merj kísérletezni hajkoronáddal, hidd el megéri!

LuxyHair

A LuxyHair-t két testvér, Leyla és Mimi vezeti. Videóikban lépésről-lépésre magyarázzák el a legkülönbözőbb frizurák elkészítését. Ha nincs ötletetek, hogy milyen stílusban lépj a nagy ő elé, vagy milyen hajjal menj bulizni, esetleg egy állásinterjúra készülsz, akkor érdemes körülnézni a csajoknál. A lányoktól elég könnyű lesz elsajátítanod a kontyok, fonatok és hullámok titkait.

Oldaluk: http://www.luxyhair.com/

DulceCandy87

A 24 éves Dulce Tejeda millióknak tanítja meg a legapróbb hajtippektől a legbonyolultabbakig, hogyan viseljék loboncukat, hogy mindig stílusosak és ápoltak legyenek. Ez az édes kislány nem csak frizura, de öltözködés terén is kisegíti az oldalára látogatókat.  

A lobbanékony Dulce-ról tudnod kell, hogy nem egy tipikus cicababa. 2006-ban ugyanis gondolt egy nagyot, a divatot félre tette egy kis időre és belépett az amerikai hadseregbe. Katonai élményei után rájött, hogy az interneten a legjobb eszköz számára, hogy kifejezze nőiességét és ezt megmutassa az egész világnak. A Youtube-on azóta közel száz millióan nézték meg stílustippjeit, és ez a szám minden percben egyre nő.

A fiatal divat guru napi kapcsolatban áll olvasóival, ami Dulce szerint nagyban hozzásegítette sikereihez. Ötleteit és álmait mára nem csupán a közösségi hálón osztja meg, butikjában, Los Angeles-ben személyesen is jó tanácsokkal látja el az oda betérőket. Dulce leszerelése után, 2008-ban férjhez ment egykori őrmesteréhez, Jesse Ruiz-hoz.  2011. január 27-én világra hozta első kisfiát, Izek-et.

Oldala: http://dulcecandy.com/

Naptural85

Whitney grafikai tervező, blogger, a természetes haj rajongója és igazi macskaimádó. Egy Filipe nevű úriember boldog felesége és két cicus, Chubs és Bella büszke anyukája. Az internetes hajtanácsadást 2009. augusztus 8-án kezdte, kezdetben hobbi szerűen, mostanra profi szinten mutatja be “munkáit”.

Oldala: https://www.youtube.com/dearnaptural85

Stardust Fairytale

Veronika hosszú, szőke hajával, nagy őzike szemeivel igazi természetes szépség, aki divatoldalát Floridából tartja kézben.

Ő egy tipikus “magamutogató” blogger, de nekem nagyon bejön.

Oldala: https://www.youtube.com/user/StardustFairytale

Wendy’s Lookbook

Wendy frizura tippjei mellett csodás divat összeállításokat is bemutat az oldalán. Inspirációját leginkább a művészetből, a természetből, kultúrából, építészetből, zenéből és az utcán sétáló emberekből veszi.

Egy igazán tündéri lány, aki egyéni stílusán keresztül mutatja be a hétköznapi viseleteket. Szettjeit Amerika legkülönbözőbb városaiban prezentálja rajongóinak, ezáltal a városokat is megismerhetjük egy picit közelebbről. Wendy blogján évszaktól függetlenül is szemezgethetünk videói és képei közül. Nekem a Wendy’s Lookbook az egyik nagy kedvencem.

Oldala: http://www.wendyslookbook.com/

Bebexo

Ez a fiatal lány amellett, hogy imádja Hello Kitty-t, nagy mestere az esküvői frizuráknak. Honlapján a lehető leggyönyörűbb, legextravagánsabb tippekkel látja el olvasóit.

Nee videó blogján mindemellett elsajátíthatjuk az egykori divat ikonok hajviseletét is. Nekem a legjobban az Audrey Hepburn: Breakfast at Tiffany’s konty tetszett.

Oldala: https://www.youtube.com/playlist?list=PLD4D5DE6CCCF00AF4

Shirley B. Eniang

Shirley egy személyi stílustanácsadó, aki saját elképzeléseit a Youtube csatornán mutatja be a divatra éhes közönségének. Stílusa változatos, egyszerre bohém, romantikus és modern. Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a hozzád legközelebb állót.

Oldala: https://www.youtube.com/user/shirleybeniang

Brittny McCord

Ilyen gyönyörű, hosszú és természetes hajjal még jó, hogy frizura tippekkel lát el minket.

Oldala: https://www.youtube.com/user/brittnymccord/featured

WenxD

Sok pénzt tudsz majd megtakarítani, ha ellesed Wenjin gyors stílus tippjeit. Ha már nincs ötleted, hogy mihez is kezdj hosszú hajaddal, ne rohanj azonnal a fodrászhoz, nézd meg előbb https://www.youtube.com/user/wenxD oldalát.

Nurberxo

Egy kis hajszárítás itt, egy kis hajvasalás ott és máris indulásra kész vagy. Rendben, rendben, Nurberxo blogja nincs tele rafinált frizura ötletekkel, de ha csak egy egyszerű frizurát szeretnél magadnak az unalmas hétköznapokra, akkor mindenképp el kell látogatnod a honlapjára.

Oldala: https://www.youtube.com/user/nurberxo

nevtelen_3_65.png

Forrás: http://fashionista.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8011924025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása