Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Biobaza Natural deo

2016. április 06. - Antalfy Krisztina

Nekem és Neki egyaránt

Sietős reggeleken mindig korán kelek, kapkodva megiszom a reggeli kávémat, majd mindent hátrahagyva elrohanok otthonról. Ilyenkor egész nap jövök-megyek, megbeszéléseke, találkozókra járok, majd késő este haza esek. Ezeken a napokon szükségem van egy megbízható termékre, ami kellő védelmet nyújt az elkerülhetetlen stresszhelyzetekben is.

img_7441_modified.jpg

Gyakran észre sem veszem, de sokszor szinte patakokban folyik rólam a verejték. Imádom a tavaszt, a meleget, de az izzadással járó kellemetlen folyamatot (folt a ruhán, kellemetlen szag) nagyon nehezen viselem.

Bár jól tudom, hogy az izzadás fontos szerepet tölt be szervezetünk számára (test hőmérsékletének szabályozása, víz- és sóháztartás szabályozása, méregtelenítés), igyekszek tenni ellene, hisz ma már társadalmi elvárás, hogy megakadályozzuk a verejtékezést, és üdén illatozzunk egész nap. Így nagyon megörültem, hogy tesztelésre kaptam néhány természetes alapú, Biobaza Natural izzadásgátló golyós deot.

img_7452_modified.jpg

 A termékekről:

Alumínium-, alumíniumsó-, alkohol- és mesterséges színezék és illatanyag-mentes dezodor? IGEN. Ezentúl a BIOBAZA új, természetes eredetű dezodorcsaládja női és férfi változatokban is elérhető. A BIOBAZA golyós dezodorok mentesek sok-sok dezodorban gyakran előforduló anyagtól: nem tartalmaznak alumíniumot, alumíniumsót, alkoholt és mesterséges színezéket és mesterséges illatanyagot.

A három női és három férfi illatban elérhető deok engedik a bőrt lélegezni és védenek a kellemetlen szagoktól.

A dezodorok formulájának alapja a tengeri só és az ásványi anyagok. Jótékony esszenciális olajokat is tartalmaznak a BIOBAZA dezodorai, amelyek táplálják és védik a bőrt, nem okoznak irritációt és pirosságot, ezzel együtt a tiszta, természetes frissesség érzését biztosítják. A dezodorok összetevőinek 99%-a természetes eredetű, és normál valamint érzékeny bőrűek is használhatják.

img_7450_modifiedjkl.jpg

Külcsín:

A csomagolása nagyon szép, egyedi, a design üde, friss, csajos. Arányait tekintve is nagyon jól eltalálták az alkotók, minden alkalommal jó kézbe venni, kényelmes a használata, és a neszesszerben is könnyedén elfér.

Illat:

Nem szeretnék róla semmi rosszat írni, de nekem az illata nagyon erős, intenzív. Előnyére legyen mondva, ez használat után eltűnik a bőrre kenve.

fotorcreateddfs.jpg

Biobaza - A természetes frissesség érzése 3 frissítő illatban Nőknek

Spring flowers – A rózsa és a geránium ellenállhatatlan párosa elvarázsol. Érzéki romantikus illat, megvédi a bőrt az irritációtól.

Purple freshness – A könnyed citrusos illat az igazi nyári frissességet juttatja az eszünkbe. A gyümölcsös frissesség és a relaxáló levendula a biztonság és nyugalom érzését nyújtja és megvédi a bőrt az irritációtól.

Honey kiss – Antibakteriális formula manukamézzel (100MGO) az illatos ápolásért és természetes frissességért.

12778957_350644728439282_6014607578239284619_o.jpg

Biobaza férfi dezodor - A természetes frissesség oldala Férfiaknak

Black energy – Érezd a frissességet az illatos zöld növényeknek köszönhetően! Az erőteljes pacsuli és a frissítő menta illatával véd a Black Energy a kellemetlen testszagoktól.

Power up – Ébreszd fel érzékeidet citrusos illatokkal! Power-up természetes energiával és az egész napos frissesség érzésével kényeztet!

img_7446_modifiedk.jpg

Cool down – Megbízható frissesség minden helyzetben. Gyengéd a bőrhöz, a Cool Down hatékonyan véd és semlegesíti a szagokat.

Összességében:

Meg vagyok elégedve vele, amit ígér, azt be is tartja. Hosszantartó, remekül semlegesíti a szagokat, nem hagy foltot és a meleg helyzetekben is jól teljesít.

A negatívuma, hogy felkenése után kissé nyálkás, ragacsos érzetet kelt, elég lassan szárad és a frissen borotvált bőrt enyhén csípi.

img_7456_modifiedjjj.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 1199 Ft*
(*az ár tájékoztató jellegű és üzletenként eltérhet.)

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény és bőrtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!

nevtelen_3.pngTovábbi információ:
www.biobaza.hu
https://www.facebook.com/BIOBAZAhungary

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr428573952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása