Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Paez: egyszerűség, kreatív csavarral újragondolva

A Paez több, mint egy cipőmárka

2016. május 13. - Antalfy Krisztina

A Paez egy színtér, ahol a nemzeti hagyományok egyesülnek az újító szemlélettel, a minőség az egyediséggel, a tapasztalatok az inspirációkkal, így születik az Original Espadrilles. A Paez cipők Buenos Aires-ben születtek, az argentin alpargata típusú nemzeti lábbelik újragondolásából, és mára már az egész világot meghódították.

fotorcreatedfsdw.jpg

Hogy miben rejlik a Paez cipők titka? Egyszerűség, kreativitás, vidámság.
100% Argentína

Az alpargata cipők Argentína nemzeti cipőinek számítanak, az argentin kultúra részét képezik. A Paez is követni kívánja ezt a hagyományt, ezért a cipők tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogyan lehetne újabb és újabb formákkal és anyagokkal átadni a mai kor számára is ezt az argentin örökséget.

 c4c4aacacded14d588b7298cba1918e9.jpg

Minden pár cipő kézzel készül, folyamatosan ellenőrzött munkakörülmények között. A cipők talprészét minőségi bőr felhasználásával készítik, a felsőrész anyaga pedig pamutvászon, és természetes anyagokból ezáltal válnak a cipők egyszerre kényelmessé és tartóssá.

A Paez nem a már meglévő trendeket kívánja követni. Szemléletük szerint a stílus egyedi, mindenki számára mást jelent, éppen ezért különböző módokon fejezhető ki. A márka minden kollekcióját a funky színek, a mókás részletek és nem várt csavarok jellemzik. Valamennyi Paez cipőt Argentínában terveznek. A motívumok és minták egyedi tervezés alapján készülnek, a rajzok és a színek is saját tervezésűek. Minden kollekció a márka inspirációját és jövőképét közvetíti a vásárlók felé. A cipők tervezésekor ihletként szolgálhat bármi, legyen az az argentin életérzés, a világszerte tett utazások, vagy a barátok és a világ álmodozóinak történetei.

Paez egy olyan egyszerű dolgot is, mint a vászoncipő, élménnyé varázsol – egyszerűen, csavarosan, vidáman. A minden kollekcióban tetten érhető merész részletek mára a márka védjegyévé váltak.

paez-hd10.jpg

A Paez kínálatában a férfi, női és gyermekcipők is helyet kaptak. Minden darab a klasszikus espadrilles fazont követi számos kreatív megoldással, formabontó színvilággal fűszerezve. A cipők a vidámság jegyében születnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a felhasznált minták kavalkádja: naplemente, tengerpart, pálmafák, csónakok, úszók, falevelek. A férfiak sem maradnak vidám cipők nélkül, számukra a márka többek között farmer hatású darabokat is kínál.

a6fce2cfd91be89fd4c2904f34356b99.jpeg

A Paez márka 2006-ban született Argentínában azzal a céllal, hogy a nemzeti alpargata cipőt újragondolja színesebb és stílusosabb formában. A könnyű vászoncipők, azaz az alpargatas 1830 körül, a vidéki munkások viseleteként jelentek meg először Argentínában, akik Patagónia körüli utazásaik során hordták a lábbelit. Idővel az alpargatas már elengedhetetlen részét képezte az argentin gardróbnak, a mindennapos öltözék részévé vált. Sokáig a kényelem felülírt mindent, így a divatos kinézettel nem foglalkoztak a gyártók, és csak fekete és fehér színben volt kapható. Ekkor jött három fiatal vállalkozó és tette fel a kérdést: miért ne lehetne a tradicionális alpargatas színes, mintás és divatos is, miközben megmarad a tradicionális forma és kényelem? Mindezt felismerve Pando, Murray és Piasentini egy kreatív csavarral megújítottaák az egyszerű és kényelmes alpargata cipőket, és ezáltal világszerte ismertté tették a tradicionális argentin lábbelit.

 Neked van már Paez cipőd?

nevtelen_3_16.png

A Paez márkát forgalmazó üzletek listája és a cipőmárkáról további érdekesség a www.paez.hu weboldalon található.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr568713702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása