Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Májusi Pixibox

Jöhet a nyár!

2016. május 31. - Antalfy Krisztina

Szeretem a szépség dobozokat, de teljes őszintén leszek, eddig nem voltam egy Pixibox rajongó, egészen addig, amíg ki nem nyitottam a májusi csomagot. Szinte nem is hittem a szememnek, hogy mennyire tele volt jobbnál-jobb magas minőségi termékkel. Ha eddig nem rendelted be, utólag mindenképp kattanj rá és ahogy lehet, szerezd meg, mert most tényleg nagyon megéri. De nézzük is át gyorsan miket találtam benne!

img_8370.JPG

A dobozban 3 teljes kiszerelésű termék, 2 utazó méretű és két minta kapott helyet valamint egy remek ajándék.

img_8368.JPG

nevtelen_11.png

Bioderma Photoderm Bronz Oral kapszula
(kereskedelmi forgalmú termék)

A Photoderm BRONZ Oral kapszula egy Omega 3- zsírsavakat, C- , és E-vitamint, valamint rezet tartalmazó étrend kiegészítő termék. A réz részt a melanin szintézisében, így hozzájárul a bőr normál pigmentációjához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez, az E vitamin antioxidáns hatása révén védi a sejteket és megelőzi a korai bőröregedést. Az omega 3-zsírsavak javítják a bőr szerkezetét. A Photoderm Bronz Oral kapszula előkészíti a bőrt a napozásra, valamint hozzájárul a természetes barna bőrszín kialakulásához és fenntartásához.

img_8391.JPG

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief arckrém
(15ml-es utazó kiszerelés)

A könnyű, kellemes krémzselé 24 órára nedvességgel telíti a bőrt. Az apró ráncok eltűnnek, a hámlás és a feszes érzet megszűnik. Helyükre telt, feszes, kellemes érzetű lesz, még a páratartalom változása esetén is. Egyetlen "ital" és a bőr boldogabbá és egészségesebbé válik.

img_8373.JPG

Saját vélemény:

Csodálatos termék, nagyon tetszik mind a finom illata, mind a lágy, krémes állaga. Nagyon szép, puha lesz tőle az arcbőröm felszíne, sokkal élettel telibb, frissebb a tekintetem mióta használom. Tökéletes smink alá, ugyanis nem pereg le a smink róla.

Collistar Talasso tusfürdő
(100ml-es kiszerelés)

Igazi különlegesség, ami elhozza otthonodba a tusfürdők varázslatos atmoszféráját. A tenger energiája, az illóolajok frissítő ereje és a Shea vaj körülölelő puhasága jellemzi ezt a rendkívüli terméket. Selymessé varázsolja a bőrt és kényeztető szépségápolássá varázsolja a fürdést.

img_8377.JPG

Saját vélemény:

Nagyon finom illata van, szinte vonzza az orromat, hogy állandóan csak szagolgassam. Kellemes, krémes állaga van, használat után valóban nagyon puha, sima finom bőröm lesz. Persze azért a testápoló továbbra sem marad el.

Collistar Nourishing Anti-age Oil Milk olajos testápoló tej
(50ml-es utazó kiszerelés)

Olajos testápoló tej narancsvirág és citrusos gyümölcsök kivonatával. Visszaállítja a bőr fiatalos szépségét, kivételes hatékonysággal táplál, hidratál és rugalmas bőrt eredményez. Textúrája olajos, mégis könnyed, tej jellegű, valódi nektár a bőrnek.

img_8380.JPG

Saját vélemény:

Mióta használom látványos a változás. A bőröm rég volt ilyen puha, selymes és ragyogó.

Milani Brilliant Shine szájfény - 06 Ravish Raspberry
(kereskedelmi forgalmú termék)

Selymesen ragacsos helyett, a Brilliant Shine szájfény reggeltől estig (vagy estétől reggelig) tartós fedést biztosít, köszönhetően a szivacs applikátornak, amely lehetővé teszi a profikhoz hasonló precíz felvitelt.

img_8387.JPG

Saját vélemény:

A külcsín tökéletes, lenyűgöző, a belbecs megnyerő. A színét imádom, miután felkenem sokkal nőiesebbnek, dögösebbnek látom magam. Valóban tartós fedést biztosít, magas fénnyel emeli ki az ajkak szépségét, és bár kissé ragacsos az állaga, az ajkakon szép, selymes érzetet kelt.

Nina Ricci L'Extase női parfüm
(2x1,5ml-es minta)

Illatösszetevők: pink bors, barack, körte, rózsa, fehér virágok, jázmin, málna, benzoin, virginiai cédrus, pézsma, ámbra, karamell, pacsuli, vanília.

img_8394.JPG

Saját vélemény:

Nagyon magával ragadó, vagány illata van. Szerintem ez az illat tökéletesen illik minden olyan nőhöz, aki rajong a nőies, mégis dögös megjelenésért, a magassarkúért és a bőrkabátért, az hétköznapi eleganciáért és a péntek esti partykért.

Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses női parfüm
(2x1,5ml-es minta)

Illatösszetevők: bolgár rózsa, török rózsa, viola, bazsarózsa, pézsma.

img_8396_modified.jpg

Saját vélemény:

Ez egy üvegbe zárt virágoskert. Nem tolakodó, nem erőteljes, mégis nagyon intenzív benne a rózsa, az illata kifinomult és elbűvölően kifinomult.

Revlon Professional Orofluido szépség elixír hajápoló
(25ml-es kereskedelmi méretű termék)

Az Orofluido egy új hajápoló elixír, mely hamisítatlan luxussal borítja be hajat. Minden hajtípusra alkalmazható, nem kiöblítendő, selymes állagú hajkezelés.

img_8384.JPG

Saját vélemény:

Már első használat után látványosan érezhető volt a változás. Gyorsan felszívódik, nem nehezíti el a hajat, miközben megerősíti a haj szerkezetét, ugyanakkor selymessé varázsolja a hajat.

Uriage Eau Thermale termálvíz spray
(25ml-es minta)

Izotóniás termálvíz érzékeny bőr napi ápolására. Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag összetétele kíméletesen nyugtatja, hidratálja még a legérzékenyebb bőrt is. Használatával az érzékeny bőr ellenállóbbá és védettebbé válik az irritációt, allergiát okozó külső hatásokkal szemben. A termálvizek között ritka bőrbarát izotóniás összetételének köszönhetően, tökéletes harmóniában van a bőrrel.

img_8381.JPG

Saját vélemény:

Zuhany után bepermeteztem a bőrömbe, majd hagytam hatni. Tökéletesen hidratál, nyugtatja az érzékeny bőrömet és hihetetlenül finom, lágy érintésűvé válik a bőröm.

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény és bőrtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!

nevtelen_3_20.png
További információ:

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr918761104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása