Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Wildpastel 2016. tavaszi-nyári kollekció

2016. május 31. - Antalfy Krisztina

2016 SS Etno

Divatbloggerként számtalan magyar tervezőt van szerencsém személyesen is ismerni, amit nagy áldásnak érzek, hisz mindig is imádtam a divatot, így nagy öröm számomra, amikor hírt adhatok az adott magyar divattervező legújabb kollekciójáról. Az alábbi posztban Tóth Cecília Tünde és Garamvölgyi Eszter által alapított wildpastel márka 2016 tavaszi-nyári kollekcióját hoztam el számodra, mely idén a mesés kelet jellegzetes mintáiból merítette az inspirációt.

4130.jpg

A wildpastel 2016 tavasz-nyári kollekcióját egy keletről származó minta és ennek színei ihlette. Ez az anyag ötvözi azt a stílust, amit évek óta képvisel a divatmárka. Kollekciójukban mindig törekszenek a kettősségre, az ellentéteket próbálják úgy összehangolni, hogy az eredmény különleges legyen. Ennek a kollekciónak a megálmodásakor az ’etno’ stílusú motívumok rajzossága és bonyolultsága, ragadta el a tervezők fantáziáját, valamint első pillantásra beleszerettek, a minta anyagon való elhelyezkedésébe és a szokatlan színkombinációba is.

2016_nyar_4.jpg
Mindezek alapján sok lehetőséget láttak a kelmében, mert mint tervezők a fantáziájukra hagyatkozhattak, hogy hogyan használják kollekciójukban az inspiráló mintát, az anyag színekkel való párosítását, a különböző anyagminőségeket és a minta elhelyezkedésével is játszhattak az egyes ruhadarabokon. A kollekciót szexi és lezser ruhadarabok alkotják, felsliccelt ingruhák, nőies vállakat kihangsúlyozó blúzok és az örök kedvenc: az overall. A kollekció színeiben dominál a lazac a púder és az acélkék szín.

4126.jpg
A minták, a színek, a formák, valamint a szabásvonalak úgy alkotnak egységet a kollekción belül, hogy a ruhadarabokat kiegészítőktől függően, akár utcára vagy alkalomra is viselhetjük. A kollekció idén laza esésű anyagokból, könnyed lenge fazonokra épül, de vannak olyan ruhadarabok is, ami az vagány stílus kedvelőinek is kedvez. A wildpastel törekedett arra, hogy könnyen viselhető, kényelmes, hétköznapi vagy elegáns is lehessen benne viselőjük.

4127.jpg

Neked hogy tetszenek az etno motívumok?

nevtelen_3_37.pngFoto: Csizmazia Zsolt
Modellek: Kornélia Jászai, Serfőző Dorottya
Smink: Orsi Toth
Haj: Imola Kecskes
Ruha: www.wildpastel.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3110261030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása