Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hétköznapi fiatalok a NUDE by NUBU kampányában

2016. június 01. - Antalfy Krisztina

A NUDE by NUBU, a NUBU almárkája urbánus és fiatalos darabokat kínál a NUBU stílusjegyeivel, egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordahtóságot tartva szem előtt. Az új kollekciót a letisztultság, az abszolút természetesség ihlette, mind anyagok, mind színek tekintetében. Ezt a koncepciót tükrözi a kollekcióhoz készült kampány is: a márka profi modellek helyett hétköznapi fiatalokat választott a fotózáshoz, akik önként jelentkeztek a NUBU felhívására.

nude_by_nubu_4.png

A NUDE by NUBU kollekciók megtervezésekor a hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi fiatalok mindennapjaira reflektál. Ezek a fiatalok, a márka hiteles képviselői most a NUDE by NUBU kampányának főszereplőivé, a márka arcaivá váltak. A természetesség jegyében smink nélkül álltak a kamera elé.

nude_by_nubu_1.png

A természetesség nagyon fontos számunkra, nincs ez másként a NUDE by NUBU kollekciók esetében sem. A természetesség szép, és a mindennapokban megkönnyíti az életünket. A kollekció is ezen elv mentén készült – funkcionális, mégis különleges ruhákat és kiegészítőket tartalmaz, olyan fiatalok számára, akik előnyben részesítik az egyszerű darabokat” – mondják a tervezők.

nude_by_nubu_2.png

A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőr hatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan.

nude_by_nubu_3_1.png

Faces ///
Charlotte @charlottepapp
Eszter @esztervirag
Dávid
Valentin @vanvale

Fotó ///
Máté Balázs @mate.balazs

Külön köszönet ///
Keserű Barbara

Helyszín ///
NUBU Studio

nevtelen_3_21.pngTovábbi információ:
NUDE by NUBU

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr878766404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása