Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme az INTIMISSIMI “TENEGEREK KINCSE” kollekciója

2016. június 03. - Antalfy Krisztina

Az Intimissimi új kollekciója a mély, kék tenger inspirálta, egy horizontra irányuló tekintet, és a Nap víz tetején csillogó tükörképe nyomán született. A "Víztükör" fehérnemű vonal inspirációja a fodrozódó hullámoktól, kavicsoktól és kagylóktól származik.

fotorcreated_29.jpg

Csillogó, ásványi-hatású fénysugarak játéka az áttetsző, majdnem nude-hatású csipkén.

A legújabb trendek irizáló színek palettájával randevúznak, az antik rózsaszíntől egészen a halvány tengerzöldig, minden köztes árnyalattal, és gyöngyház szürke pöttyökkel kiegészítve. Divatvarázslat akvarell árnyalatok hangulatában - kifinomult, sokoldalú topok és fehérnemű szettek.

ntmssm_s16_f01_lt097a_5887_18170.jpg

Hogy glamúros hangulatot kölcsönözhessünk nyáresti megjelenésünknek, az Intimissimi ezt a rakott anyagú topot ajánlja, mely csillogó, fénylő zöldben vagy rózsaszínben is elérhető és finoman követi a test minden mozdulatát.

ntmssm_s16_f13_cl097d_cg097a_2127_19641.jpg

Lágy esésű, fémes fényű kabát, amely visszatükrözi a Hold sugarait - minden nőt még ragyogóbbá varázsol.

nevtelen_3_22.pngTovábbi információ:
Intimissimi

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr648776126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása